Регистрирайте се
МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ РЕШЕТЕ МИ ПОНЕ ЕДНА ОТ СЛЕДНИТЕ ЗАДАЧИ!!!
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
AYSEL_1976 Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Mar 02, 2007 11:45 am Заглавие: МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ РЕШЕТЕ МИ ПОНЕ ЕДНА ОТ СЛЕДНИТЕ ЗАДАЧИ!!! |
|
|
Дължината на отсечка АВ е 13см. Разстоянията от точка А и В до равнина а са 3см и 8см. Намерете дължината на ортогонолната проекция на АВ ва.
Разстоянията от точка А и В до равнина са 5см и 8см. Намерете ъгъла, който правата АВ сключва с равнината, ако АВ=5см.
Разстоянията от точка А и В до дадена равнина са 1см 3см. Намерете синуса на ъгъла, който правата АВ сключва с равнината, ако АВ=5см. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
AYSEL_1976 Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Mar 02, 2007 1:38 pm Заглавие: Re: МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ РЕШЕТЕ МИ ПОНЕ ЕДНА ОТ СЛЕДНИТЕ ЗАДАЧИ |
|
|
| AYSEL_1976 написа: | Дължината на отсечка АВ е 13см. Разстоянията от точка А и В до равнина а са 3см и 8см. Намерете дължината на ортогонолната проекция на АВ ва.
Разстоянията от точка А и В до равнина са 5см и 8см. Намерете ъгъла, който правата АВ сключва с равнината, ако АВ=5см.
Разстоянията от точка А и В до дадена равнина са 1см 3см. Намерете синуса на ъгъла, който правата АВ сключва с равнината, ако АВ=5см. |
|
|
|
 |
r2d2 VIP

Регистриран на: 28 Feb 2007 Мнения: 1936 Местожителство: in the galaxy (Far Far Away)
   гласове: 179
|
Пуснато на: Fri Mar 02, 2007 5:23 pm Заглавие: |
|
|
Нека проекциите на А и В в равнината са С и D.
Каква фигура е АBCD?
Прекарай права през А успоредна на CD и смятай (то става на 2 реда за трите задачи). |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|