| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yaav Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Aug 27, 2009 7:53 am Заглавие: yaav |
|
|
Име: Станко
Години: 17
Град: София
Кажи нещо, което трябва да знаем за теб: Искам да науча математиката за да разбирам алгоритмите за криптиране.
От къде разбра за сайта: martosssssssssssss.....
Сподели нещо - каквото и да е: Обичам да програмирам и да намирам нови интересни методи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Thu Aug 27, 2009 9:01 am Заглавие: |
|
|
А ще споделиш ли какво означава yaav?  |
|
|
 |
yaav Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Aug 27, 2009 10:29 am Заглавие: |
|
|
yaav = you are a virus  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Thu Aug 27, 2009 11:31 am Заглавие: |
|
|
| само така :] |
|
|
 |
Vladi_mnt Редовен
         гласове: 5
|
Пуснато на: Thu Aug 27, 2009 7:35 pm Заглавие: |
|
|
Падаш си по програмирането - ако търсиш колега за някой от следните езици: C++, Pascal (и техните версии) или ако просто искаш да се научиш на алгоритмично мислене - винаги бих ти помогнал с ОГРОМНО удоволствие, стига да мога все пак де ( това го казвам, защото форумът по информатика е меко казано "умрял", а аз отчаяно се нуждая от колега в областта на сухото програмиране !!!НО НЕ И WEB-DESIGN!!! )
И понеже никой не ми отговаря в другия форум бих искал да те питам тук, на това място: език за криптиране??? Същност? |
|
|
 |
Vladi_mnt Редовен
         гласове: 5
|
Пуснато на: Thu Aug 27, 2009 7:39 pm Заглавие: |
|
|
И, естествено: добре дошъл във сайта
( Помежду другото това yaav ми напомни за QISS, друга, много често срещана абревиатура между "сухите" програмисти - Quit Is Simply Stupid ( "Изходът е пълен глупак" ) но трябва да питам класния да ми го обясни пак, че забравих легендата за тази абревиатура )
P.S. И аз обичам много да намирам нови методи и алгоритми  |
|
|
 |
yaav Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Aug 27, 2009 7:46 pm Заглавие: |
|
|
Ми дай си скайпа брат моя е thisismyskypeyo
Ако тука е разрешено мога да покажа някой мои кодове но по добре да говорим по скайпа.
Аз от алгоритми не разбирам, те първа ши са уча предимно се занимавам с анализиране на злонамерен софтуер и техниките които се използват. |
|
|
 |
ins- Фен на форума

Регистриран на: 03 Oct 2007 Мнения: 567 Местожителство: Роман, София
  гласове: 28
|
Пуснато на: Fri Aug 28, 2009 8:01 am Заглавие: |
|
|
какво е "сухо" програмиране? има ли "мокро" такова? |
|
|
 |
_sssss Фен на форума
   гласове: 50
|
Пуснато на: Fri Aug 28, 2009 12:19 pm Заглавие: |
|
|
Доколкото разбирам, "сухо" = анти-GUI и анти-WEB(най-вече) програмиране. Като тези задачи, които дават по състезанията.  |
|
|
 |
yaav Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Aug 28, 2009 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Значи аз не съм много в сухото програмиране щото не програмиран GUI и WEB обаче не правя и такива задачи.  |
|
|
 |
Mechkov Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Sat Aug 29, 2009 11:54 am Заглавие: |
|
|
| yaav написа: | Ми дай си скайпа брат моя е thisismyskypeyo
Ако тука е разрешено мога да покажа някой мои кодове но по добре да говорим по скайпа.
Аз от алгоритми не разбирам, те първа ши са уча предимно се занимавам с анализиране на злонамерен софтуер и техниките които се използват. |
За злонамерен софтуер ти препоръчвам Little Black Book of Computer Viruses (верно е за ДОС, ама основите на вирусите са представени много добре). Като свършиш с нея вземи Giant Black Book of Computer Viruses (като предната, но по - подробна, по - сложна и е за Windoze). За криптография имам няколко книжки, ама не съм ги почвал и са на друг комп. След началото на учебната година ще ги видя. |
|
|
 |
_sssss Фен на форума
|
Пуснато на: Sat Aug 29, 2009 12:27 pm Заглавие: |
|
|
Оу, значи си падаш по кофти изпълненията... Не ме кефи, нещо.
Но щом си запознат с Windows, би ли споделил мнение по този въпрос?
Пробвал ли си да си гледаш Пингвин на компютъра, btw? |
|
|
 |
yaav Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Aug 30, 2009 2:27 pm Заглавие: |
|
|
| Mechkov написа: | | yaav написа: | Ми дай си скайпа брат моя е thisismyskypeyo
За злонамерен софтуер ти препоръчвам Little Black Book of Computer Viruses (верно е за ДОС, ама основите на вирусите са представени много добре). Като свършиш с нея вземи Giant Black Book of Computer Viruses (като предната, но по - подробна, по - сложна и е за Windoze). За криптография имам няколко книжки, ама не съм ги почвал и са на друг комп. След началото на учебната година ще ги видя. |
Тия книжки много одавна съм ги чел Няма смисъл да четеш цялата книга даже и да си начинаещ.. Аз имам книги за програмиране на вируси за Win32 някой ако ги иска да пише ЛС.
| звездите_ми_говорят написа: | Оу, значи си падаш по кофти изпълненията... Не ме кефи, нещо.
Но щом си запознат с Windows, би ли споделил мнение по този въпрос?
Пробвал ли си да си гледаш Пингвин на компютъра, btw? |
Немога да ти отговоря на този въпрос.
Ползвал съм Линукс Ubuntu и Slackware, ако си свикнал на Windows Линукс ще ти се стори много шибан. Скоро мисля пак да си инсталирам някъв Linux. |
|
|
 |
_sssss Фен на форума
|
Пуснато на: Sun Aug 30, 2009 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Най-притеснителен е въпросът с драйвърите, другото се преодолява. Слагай Slack и не му мисли. \m/ |
|
|
 |
yaav Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Aug 30, 2009 5:28 pm Заглавие: |
|
|
| Slackware е изоставен проект... мноо бавно го обновяват... мисля да си сложа нещо по така като Red Hat или Ubuntu |
|
|
 |
|