Регистрирайте се
Останах на изпит по математика.
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pavelllll Начинаещ
  гласове: 1
|
Пуснато на: Wed Aug 12, 2009 4:05 pm Заглавие: Останах на изпит по математика. |
|
|
Тази година почти завърших 11 клас имах изпит по математика и не го зех.Сега ще се явявам на есен и даскалката ми каза че е достатачно да науча как се решават някакви прогресии.Проблемът е че си нямам и наи малка представа за какво става на вапрос.Някои може ли да ми даде такава задача решена и ако може няколко нерешени.Относно знанията по математика ситоацията е следната.До 8-ми клас бях отличник.Преместих се в средно училище и всичко се промени.започнах да бягам от даскало , да не слушам в час и да не говорим за учене и димашни парвата година я изкарах със стари знания но от материала за 10-ти и 11-ти клас си нямам и наи малка представа.Разказвам ви това са да видите какъв е моя случай защото знам че математиката не се зубри но смятам че имам основата и с малко помощ ще мога да се справя.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Flame Редовен

гласове: 16
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|