| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Crippled Alice Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Aug 10, 2009 3:53 pm Заглавие: Bonjour |
|
|
)) Здравейте
Име: Милена
Години: 17
Град: София
Кажи нещо, което трябва да знаем за теб: нищо не разбирам от математика, но се възхищавам на математиците
От къде разбра за сайта: Ооо ами...търсих разни решения на логаритми в гуугъл и ми излезна
Сподели нещо - каквото и да е: отчаяно се нуждая за 8 месеца да разбера смахнатата математика  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ins- Фен на форума

Регистриран на: 03 Oct 2007 Мнения: 567 Местожителство: Роман, София
  гласове: 28
|
Пуснато на: Mon Aug 10, 2009 8:57 pm Заглавие: |
|
|
Математиката не е смахната ... разбери я и ще се увериш.
Според мен, за да кажеш, че нещо не си струва - трябва да го познаваш ... нещо като аз и чалгата. |
|
|
 |
Crippled Alice Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Aug 10, 2009 10:28 pm Заглавие: |
|
|
Математиката е невероятно интересна наука и може би не ме разбра, когато я нарекох "смахната"... Но все пак не всички сме математици и за някои не е толкова ясна и проста, както за други. Не го приемай като обида към самата наука, но когато нещо ти е трудно е нормално да ти е антипатично и неприятно
но никъде не съм казала,че не струва  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Mon Aug 10, 2009 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Ако се замислиш всичко е въпрос на гледна точка И литературата е интересна, но пък.. и скучна.. и рисуването е интересно, стига да имашнужната подготовка.. и крайници(макар че някои хора и с уста рисуват.. и с крака.. ентусиасти всякакви)... и математиката е интересна, стига да ти е приятно да си блъскаш главата с някакви абстракни буквички и символи При мен е последното Тук целта е да се научиш да "играеш по правилата". Всъщност ако човек си го представи като игра винаги е по-лесно и някак си по-интересно - мислиш си, че накрая има награда и се нахъсваш да решиш дадения проблем. Но разбира се трябва да знаеш добре правилата и как да ги употребяваш. |
|
|
 |
krainik Фен на форума
  гласове: 44
|
Пуснато на: Tue Aug 11, 2009 7:01 am Заглавие: |
|
|
| martosss написа: | | , стига да имашнужната подготовка.. и крайници(макар че някои хора и с уста рисуват.. и с крака.. ентусиасти всякакви)... | Тука някви намеци да не вкарваш  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Tue Aug 11, 2009 7:41 am Заглавие: |
|
|
Eх, чу си името и бърза да се обади!  |
|
|
 |
Crippled Alice Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Aug 11, 2009 11:30 pm Заглавие: |
|
|
Хахаха ама на мен математиката ми е интересна но трудна  |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Thu Aug 13, 2009 7:54 am Заглавие: |
|
|
Една студентка от Вашингтон пише до Айнщайн, като споменава между другото, че по математика е под средното равнище и трябва да работи по-усилено в сравнение с колегите си. Отговаряйки и, Айнщайн споделя следното:
" Не се вълнувайте от затрудненията си по математика. Мога да Ви уверя, че моите са далеч по-големи."
Всяка наука е трудна за овладяване, но не трябва да се предаваш в ръцете на страха и отчаянието. |
|
|
 |
Crippled Alice Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Aug 18, 2009 6:55 pm Заглавие: |
|
|
това вдъхва определена доза кураж
благодаря, ще видим как ще се разберем с тази наука  |
|
|
 |
Радостин Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Oct 07, 2009 8:02 pm Заглавие: |
|
|
| ins- написа: | Математиката не е смахната ... разбери я и ще се увериш.
Според мен, за да кажеш, че нещо не си струва - трябва да го познаваш ... нещо като аз и чалгата. |
Прав си !! Но за да разбереш математиката трябва да положиш и труд..  |
|
|
 |
|