| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
marshal Напреднал

гласове: 17
|
Пуснато на: Fri Jul 17, 2009 8:45 pm Заглавие: Убийци, полицаи и граждани |
|
|
Представям ви форумната игра "Убийци, полицаи и граждани".
Ето как се играе:
Първо тези, които искат да играят, пишат във форума или на ЛС (че искат да играят ), аз им отговарям (пак на ЛС) дали са убици, полицаи или граждани.
От 16 часа до 4 часа убийците да обсъдят жертвата на ЛС и един от тях да ми пише. На сутринта съобщавам убитите.
Също от 16 до 4 часа полицаите се съветват кой мислят за убиец и на ЛС ме питат дали са предположили вярно (аз им отговарям(без да лъжа)).
От 4 часа до 16 часа всички участници в играта обсъждат във форума предполагаемия убиец и всеки избира човек, който смята за убиец. Този, които е получил най-много гласове отива на бесилката.
Във форума всеки може да се предсави като убиец или полицаи.
Когато се съберат достатъчно хора (най-малко 6) ще обявя началото и ще напиша хората, които ще очастват, както и броя на убийците и броя на полицаите.
Играта свършва, когато няма убийци.
А да, и в средващата игра някои мераклия може да изпълнява функциите ми.
Е тва е от мен, чакам желаещи.
Последната промяна е направена от marshal на Fri Jul 17, 2009 9:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Fri Jul 17, 2009 8:55 pm Заглавие: |
|
|
аз съм навит, макар че тази игра се играе по-добре на живо, защото може да гледаме как убийците са хилят, но както и да е, пак ще участвам  |
|
|
 |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Fri Jul 17, 2009 8:59 pm Заглавие: |
|
|
По-добре да пишем тука в темата, за да се знае поне колко хора играем. Иначе и аз съм вътре, но както вика Марто - друго си е да се хилиш на останалите Само, че аз знам, че през нощта умира само 1 човек? |
|
|
 |
marshal Напреднал

|
Пуснато на: Fri Jul 17, 2009 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Да извинете за грешката ще я поправя...
И да наистина през нощта трябва да умира само 1. Така, че убийците да обмислят жертвата на ЛС и един от тях да ми пише. |
|
|
 |
baroveca Напреднал

гласове: 14
|
Пуснато на: Fri Jul 17, 2009 9:31 pm Заглавие: |
|
|
| Пацул написа: | Е, и аз ще се извиня, но в твоя пост има пък пунктуационна грешка. Според мен, да се гледат правописни грешки е безсмислено(както и пунктуационни, де). И... чакаме ти разлагането на уравнението-- не се прави на ударен  |  |
|
|
 |
marshal Напреднал

|
Пуснато на: Fri Jul 17, 2009 9:34 pm Заглавие: |
|
|
| ivan_baroveca написа: | | Пацул написа: | Е, и аз ще се извиня, но в твоя пост има пък пунктуационна грешка. Според мен, да се гледат правописни грешки е безсмислено(както и пунктуационни, де). И... чакаме ти разлагането на уравнението-- не се прави на ударен  |  |
Ти ще участваш ли? |
|
|
 |
baroveca Напреднал

гласове: 14
|
Пуснато на: Sat Jul 18, 2009 8:54 am Заглавие: |
|
|
| Ами защо не.Само не разбрах като се знае кой е убиеца и като го заведат на бесилката какво ще стане с него. |
|
|
 |
kettinka.1996 Начинаещ

Регистриран на: 09 Jun 2009 Мнения: 12 Местожителство: c.OcmpoB   гласове: 3
|
Пуснато на: Sat Jul 18, 2009 11:25 am Заглавие: |
|
|
Хммм .. Хубава игра ... ! И аз участвам  |
|
|
 |
marshal Напреднал

|
Пуснато на: Sun Jul 19, 2009 11:20 am Заглавие: |
|
|
| ivan_baroveca написа: | | Ами защо не.Само не разбрах като се знае кой е убиеца и като го заведат на бесилката какво ще стане с него. |
Не се знае със сигурност кой е убиеца. През деня хората (убийците, полицаите и гражданите) гласуват за този който смятат за убиец. Получилият най-много гласове умира на бесилката.
Когато умрат всички убиици играта свършва.
ПП: Днес в 16 часа ще започне играта. |
|
|
 |
marshal Напреднал

|
Пуснато на: Sun Jul 19, 2009 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Да започваме!
Това са участниците:
| Код: | Пацул
Archer
ivan_baroveca
kettinka.1996
martosss
Spider Iovkov |
Имаме 2-ма убийци и 1 полицай.
Време е убийците да убиват!
ПП: Мисля, че забравих да спомена, че мъртвите нямат право да пишат в темата докато не свърши играта. |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Sun Jul 19, 2009 3:21 pm Заглавие: |
|
|
ок, значи сега участниците са 6 - 2 убийци, 1 полицай и 3-ма жители. Убийците могат ли да убиват полицаи? Предполагам могат, стига да знаят кой е полицаят. Добре, значи в момента никой не иска да е полицай, защото тогава убийците ще го убият, нито пък иска да е убиец, защото тогава целият град ще го обеси задружно => аз съм гражданин!  |
|
|
 |
Spider Iovkov VIP

гласове: 129
|
Пуснато на: Sun Jul 19, 2009 3:53 pm Заглавие: |
|
|
| А убийците кого имат право да убиват? Само участниците в играта или изобщо хората във форума? И как полицаите се познават помежду си, това не ми стана ясно. В ЛС ли си го казват? |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Sun Jul 19, 2009 4:17 pm Заглавие: |
|
|
| Добре, да предположим, че в 4 часа убийците са заклали полицая, тогава той може ли да обяви дали подозираният от него човек е убиец? |
|
|
 |
Spider Iovkov VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 19, 2009 4:21 pm Заглавие: |
|
|
Това е служебна тайна, , която ще си замине с полицая. |
|
|
 |
marshal Напреднал

|
Пуснато на: Sun Jul 19, 2009 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Щом полицая е мъртъв не може да говори (пише).
Само участниците в играта могат да убиват убийците.
Полицая е 1, а убийците съм уведомил за "колегите" им.
martosss, нито убийците знаят полицая, нито гражданите - убиец. Пък и не ти си избираш какъв да си.
ПП: Вече е нощ. Убийци убивайте. |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Sun Jul 19, 2009 5:25 pm Заглавие: |
|
|
| marshal написа: |
martosss, нито убийците знаят полицая, нито гражданите - убиец. | Така е, но все пак е най-сигурно да си гражданин, защото шансът да те убият е най-малък. Ако те набедят за убиец или полицай ти е спукана работата  |
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 19, 2009 5:53 pm Заглавие: |
|
|
| Абе, най-сигурно било да си гражданин- ми кат никой не знае кой какъв е? |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Sun Jul 19, 2009 5:57 pm Заглавие: |
|
|
| Пацул написа: | | Абе, най-сигурно било да си гражданин- ми кат никой не знае кой какъв е? |
Тогава си убиец и се пишеш гражданин  |
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Сега ли трябва да обсъждаме кой е убиецът? За убиец - нещо ми подсказва, че това ще е Емо(Йовков). За полицай пък - най-вероятно е Марто, предвид факта, че той толкова говори, а на истинска игра това съвсем не е така (като сме играли съм останал с такова впечатление, a аз рядко греша), а пък да е убиец е твърде предсказуемо да е той, за да е истина .
ПП Кога ще разберем кой е умрелият тази нощ? |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Ами никой друг като не говори и аз ще говоря, какво да се прави? А иначе за убиец аз се колебаех между теб и Емо - ти с аватара си точно за убиец, докато Емо си е живата смърт дори и на живо.  |
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 1:14 pm Заглавие: |
|
|
хахаа, това с аватара е зрителна измама Иначе Iovkov е ясен, тъй че гласувам днес да го бесим? |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 1:23 pm Заглавие: |
|
|
Спокойно де, дай му на човека да се защити, някой ще си помисли, че ние двамата сме убийци и се наговаряме открито кой да бесим.  |
|
|
 |
Spider Iovkov VIP

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 1:35 pm Заглавие: |
|
|
И защо точно към мен се насочихте? Поне дайте някакви обосновки, за да видим дали сте прави, или грешите, . |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Аз се обосновах вече, дори и на живо си толкова спокоен, точно както описват серийните убийци Народът го е казал - тихите води са най-опасни. |
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 2:32 pm Заглавие: |
|
|
Обосновка: Маршал предполагам ще даде правото да е убиец на поне един по-опитен потребител. Мартин няма да е, щото е твърде очевидно, аз също не съм и по пътя на логиката ти си следващият заподозрян. Освен това интуицията ми подсказва, че си ти, а аз вярвам на нея  |
|
|
 |
Spider Iovkov VIP

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Ако това беше бас, би имало голяма вероятност да го изгубите, . А и не мога да разбера защо така упорито се концентрирате върху единия убиец (според вас това съм аз). Има още един. |
|
|
 |
marshal Напреднал

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Извинете за закъснението... Получих ЛС с убития, когато не си бах в къщи... Както и да е...
Убит е Archer.
Такам гласуваме.
За Емо има 2 гласа (Пацул и martoss) Остават 5 играча. Тъй, че още 1 глас за Емо и той изхвърча.
Последната промяна е направена от marshal на Mon Jul 20, 2009 3:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 3:53 pm Заглавие: |
|
|
| Spider Iovkov написа: | Ако това беше бас, би имало голяма вероятност да го изгубите, . А и не мога да разбера защо така упорито се концентрирате върху единия убиец (според вас това съм аз). Има още един. | Е, не е ли очевидно, бе, хора? Още повече, че след като Арчър го няма той е вече единственият по-опитен играч?
ПП Маршал, не трябва ли сега да кажеш колко са убийците и полицаите(може и Арчър да е бил такъв)? След всяко убийство се прави това, доколкото знам  |
|
|
 |
marshal Напреднал

|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 3:59 pm Заглавие: |
|
|
| Пацул написа: | | Spider Iovkov написа: | Ако това беше бас, би имало голяма вероятност да го изгубите, . А и не мога да разбера защо така упорито се концентрирате върху единия убиец (според вас това съм аз). Има още един. | Е, не е ли очевидно, бе, хора? Още повече, че след като Арчър го няма той е вече единственият по-опитен играч?
ПП Маршал, не трябва ли сега да кажеш колко са убийците и полицаите(може и Арчър да е бил такъв)? След всяко убийство се прави това, доколкото знам  |
Да. Убийците са двама, полицят е един и гражданите двама.
| Код: |
Пацул
ivan_baroveca
kettinka.1996
martosss
Spider Iovkov
|
|
|
|
 |
kettinka.1996 Начинаещ

Регистриран на: 09 Jun 2009 Мнения: 12 Местожителство: c.OcmpoB   гласове: 3
|
Пуснато на: Mon Jul 20, 2009 4:41 pm Заглавие: |
|
|
| marshal написа: | | Пацул написа: | | Spider Iovkov написа: | Ако това беше бас, би имало голяма вероятност да го изгубите, . А и не мога да разбера защо така упорито се концентрирате върху единия убиец (според вас това съм аз). Има още един. | Е, не е ли очевидно, бе, хора? Още повече, че след като Арчър го няма той е вече единственият по-опитен играч?
Да. Убийците са двама, полицят е един и гражданите двама.
| Код: |
Пацул
ivan_baroveca
kettinka.1996
martosss
Spider Iovkov
|
|
Гласувам ,, че
ivan_baroveca е убиец,, Spider Iovkov също,,
Пацул е полицай ,,
kettinka.1996 [т.е. аз] и martosss сме граждани