Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jagliman Начинаещ
       гласове: 1
|
Пуснато на: Thu Jul 02, 2009 12:24 pm Заглавие: Jagliman |
|
|
Здравейте, все пак реших да се представя малко. Ето някои данни за скромната ми личност:
Име - накратко: Иво, надълго пак е Иво
Години: 31 (засега, надяваме се на поне още 50-60 промени в този аспект )
Град: скоро валя и тук, да. Иначе съм от София.
Кажи нещо, което трябва да знаем за теб: Няма такова, има само неща, които не трябва да знаете . ОК де, средно-специално - химия в НПМГ, висше - индология, семестриално завършил. Ниво на математиката 7-8 клас (дано не се надценявам)
От къде разбра за сайта: вече не помня, случайно стана.
Сподели нещо - каквото и да е: Работя във фирма за недв. имоти, който иска да иде на море и се чуди къде да се настани, да ми пише
Благодаря за вниманието! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Fri Jul 03, 2009 1:20 am Заглавие: |
|
|
А откъде е тази страст към шаха?  |
|
|
 |
Jagliman Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Jul 03, 2009 10:18 am Заглавие: |
|
|
Ами в НПМГ ме запалиха. Играех футбол и шах по цял ден, което малко се отрази на дипломата Но нито една дейност не е загуба на време! След време като останах безработен, започнах да уча деца по училищата на шах Всичко научено някога един ден се отплаща  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Fri Jul 03, 2009 1:22 pm Заглавие: |
|
|
| А защо се регистрира? Заради шаха, или заради математиката? |
|
|
 |
Jagliman Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Jul 03, 2009 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Ами на стари години взех да се запалвам по математиката А иначе - хареса ми раздела "Забавна математика", та се регистрирах Все още не съм на нивото да разбирам всичко в сайта, все пак и доста време не съм се занимавал с математика Ама ако ми остане малко време, почвам от учебника за 7 клас  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|