Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rashi101 Начинаещ

Регистриран на: 12 Mar 2009 Мнения: 36 Местожителство: Стара Загора
       гласове: 3
|
Пуснато на: Fri Jun 19, 2009 10:42 am Заглавие: Откъде да започна? |
|
|
Ето че идва още едно лято и реших тази година, вместо да си губя времето, да попрочета нещо. В осми клас съм, уча в езикова гимназия, но мечтата ми е да е занимавам с математика. Тази година се класирах на националния кръг по математика, запознах се с някои от другите участници и видях,че всички те знаеха доста повече за математиката от мен, която си карах със знанията от училище. Та разбрах, че ако наистина искам да постигна нещо, трябва да поуча допълнително. Въпросът е - от къде да започна. Знам, че в Уикипедия-та има доста информация, ако знаеш какво да търсиш (а аз не знам).
Може ли да ми помогнете?
ПС:Съжалявам, ако съм пуснала темата в грешния раздел, просто не открих по-правилно място за нея. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
marshal Напреднал

гласове: 17
|
Пуснато на: Fri Jun 19, 2009 3:53 pm Заглавие: |
|
|
Ами в този раздел има полезни книжки и трудове.
Най-вече темата "Ресурси". |
|
|
 |
rashi101 Начинаещ

Регистриран на: 12 Mar 2009 Мнения: 36 Местожителство: Стара Загора
       гласове: 3
|
Пуснато на: Sat Jun 20, 2009 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Mерси , marshal. (човек би си помислил, че след години писане по форуми трябва да съм се научила първо да гледам, а после да задавам въпроси ) |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|