| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martin.nikolov Напреднал

гласове: 21
|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 10:42 pm Заглавие: пускане на нова тема |
|
|
| Не знам това предлагано ли е, и дали е възможно, но имам следното предложение. Нова тема да могат да пускат само потребители които имат поне десетина поста. Сега има много хора които се регистрирват пускат една тема 'решете ми домашното' и после ги няма никакви. Което разводнява и дразни. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Дидева Редовен
   гласове: 7
|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 10:47 pm Заглавие: |
|
|
Предложението е добро, но какво ще им попречи да пуснат десет безсмислени поста и пак да могат да пуснат тема или да си набутат домашното във вече пусната тема.  |
|
|
 |
martin.nikolov Напреднал

|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 10:57 pm Заглавие: |
|
|
| Дидева написа: | Предложението е добро, но какво ще им попречи да пуснат десет безсмислени поста и пак да могат да пуснат тема или да си набутат домашното във вече пусната тема.  |
Модераторите. Те би трябвало да следят и да трият такива тарикатщини. |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Sat Jun 13, 2009 7:49 am Заглавие: |
|
|
Аз ако съм умен потребител без 10 мнения бих направил 10 мнения спам и после да си пусна темата
Ако бях още по-умен от горния бих си пуснал задачата като мнение  |
|
|
 |
krainik Фен на форума
  гласове: 44
|
Пуснато на: Sat Jun 13, 2009 8:07 am Заглавие: |
|
|
А, според теб, тези индивиди могат ли да се класифицират като "умни потребители"?  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Sat Jun 13, 2009 9:41 am Заглавие: |
|
|
| krainik написа: | А, според теб, тези индивиди могат ли да се класифицират като "умни потребители"?  |
Разбира се Щом са минали покрай правилата, значи определено не са тъпи, което ги прави умни, или поне хитри... но то е същото.. на умния просто му липсва мързел, така че той е даже по-беден от хитрия  |
|
|
 |
martin.nikolov Напреднал

|
Пуснато на: Sat Jun 13, 2009 9:54 am Заглавие: |
|
|
| martosss написа: | Аз ако съм умен потребител без 10 мнения бих направил 10 мнения спам и после да си пусна темата
Ако бях още по-умен от горния бих си пуснал задачата като мнение  |
На това вече съм дал отговор. Модераторите следят за спазването на правилата. Не е ли очевидно? |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Sat Jun 13, 2009 10:06 am Заглавие: |
|
|
| martin.nikolov написа: | | На това вече съм дал отговор. Модераторите следят за спазването на правилата. Не е ли очевидно? |
Опа, да, не прочетох всичките мнения по-горе... но дори да е така, то само ще създадем повече работа на модераторите и на "нахалниците". Не мисля, че резултатът ще е голям  |
|
|
 |
martin.nikolov Напреднал

|
Пуснато на: Sat Jun 13, 2009 10:14 am Заглавие: |
|
|
| martosss написа: | | martin.nikolov написа: | | На това вече съм дал отговор. Модераторите следят за спазването на правилата. Не е ли очевидно? |
Опа, да, не прочетох всичките мнения по-горе... но дори да е така, то само ще създадем повече работа на модераторите и на "нахалниците". Не мисля, че резултатът ще е голям  |
Друг вариант е след регистрация да има педиод от една седмица или повече през който да не може да се пуска нова тема. Но най-вероятно спасение няма. |
|
|
 |
soldier_vl VIP
   гласове: 22
|
Пуснато на: Sat Jun 13, 2009 10:38 am Заглавие: |
|
|
Друг варянт е да може да пускаш тема поне 10дена след направена регистрация
П.П. а някой го е предложил преди мен.
А ако трябва да е с брой мнения, то трябва да са поне 35, за да не може да напише толкоз спам, пък и да може за това са модераторите все пак. Лошото е че активните модератори са много малко 
Последната промяна е направена от soldier_vl на Sat Jun 13, 2009 10:42 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Sat Jun 13, 2009 10:39 am Заглавие: |
|
|
| martin.nikolov написа: | | Друг вариант е след регистрация да има педиод от една седмица или повече през който да не може да се пуска нова тема. Но най-вероятно спасение няма. |
Е ми това би помогнало, но те повечето потребители се регистрират, за да хленчат за задачи, така че... няма спасение.. докато решаваме домашни ще има желаещи  |
|
|
 |
|