Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Shanel_1990 Редовен

гласове: 21
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
krainik Фен на форума
  гласове: 44
|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Споко, това е доволно известно сред математическите среди И все пак браво за ентусиазма. |
|
|
 |
Shanel_1990 Редовен

|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 8:56 pm Заглавие: |
|
|
| Нямам претенции,че принадлежа на ,,математическите среди",но е факт,че човек,завършил математическа гимназия,не знаеше отговора! |
|
|
 |
NoThanks Гост
|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 9:00 pm Заглавие: |
|
|
| А какъв беше въпроса? |
|
|
 |
Tinna Редовен
    гласове: 19
|
|
|
 |
martin.nikolov Напреднал

|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 9:01 pm Заглавие: |
|
|
| Shanel_1990 написа: | | Нямам претенции,че принадлежа на ,,математическите среди",но е факт,че човек,завършил математическа гимназия,не знаеше отговора! |
Това пък що за критерии е? Могат да се намерят завършили матетатическа гимназия, които не знаят къде къде по-известни неща. |
|
|
 |
Tinna Редовен
    гласове: 19
|
|
|
 |
krainik Фен на форума
  гласове: 44
|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Там е работата, че, за съжаление, голяма част от преподавателите(дори и в МГ-тата) си вършат работата, колкото да си преподадат урока, без изобщо да се интересуват от странични любопитни факти, с които да разнообразят часовете си ...
ПП Сега очаквам Ганка да ми се нахвърли  |
|
|
 |
Shanel_1990 Редовен

|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 9:08 pm Заглавие: |
|
|
| ,,С първата буква на кой от изброените се отбелязва златното сечение в математиката?" или нещо такова,но смисъла е този. |
|
|
 |
Shanel_1990 Редовен

|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 9:13 pm Заглавие: |
|
|
| martin.nikolov написа: | | Shanel_1990 написа: | | Нямам претенции,че принадлежа на ,,математическите среди",но е факт,че човек,завършил математическа гимназия,не знаеше отговора! |
Това пък що за критерии е? Могат да се намерят завършили матетатическа гимназия, които не знаят къде къде по-известни неща. |
| krainik написа: | Споко, това е доволно известно сред математическите среди И все пак браво за ентусиазма. |
Мисля,че това отговаря на въпроса ви. |
|
|
 |
werdegang Начинаещ

гласове: 3
|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 9:16 pm Заглавие: |
|
|
Интересно ми е чие име е започвало с [tex] \varphi [/tex]
Сега сериозно, наистина това нямам представа дали се учи в гимназиялния етап, въпреки че аз лично съм го срещала като бележка под линия в сборника на Коста Коларов по геометрия. |
|
|
 |
martin.nikolov Напреднал

|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 9:26 pm Заглавие: |
|
|
| Shanel_1990 написа: | | martin.nikolov написа: | | Shanel_1990 написа: | | Нямам претенции,че принадлежа на ,,математическите среди",но е факт,че човек,завършил математическа гимназия,не знаеше отговора! |
| krainik написа: | Споко, това е доволно известно сред математическите среди И все пак браво за ентусиазма. |
Мисля,че това отговаря на въпроса ви. |
Не отговаря. Въпроса не изискваше отговор. Това, че някой е завършил математическа гимназия не е критерии, че знае нещо или че се интересува от математика. |
|
|
 |
Shanel_1990 Редовен

|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 10:41 pm Заглавие: |
|
|
| werdegang написа: | Интересно ми е чие име е започвало с [tex] \varphi [/tex] |
Фидий
@martin.nikolov-Г-н Николов,не съм тук,за да навлизам в безмислени спорове с когото и да било,не разбирам какво е това враждебно отношение  |
|
|
 |
martin.nikolov Напреднал

|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 10:45 pm Заглавие: |
|
|
| Shanel_1990 написа: | лов,не съм тук,за да навлизам в безмислени спорове с когото и да било,не разбирам какво е това враждебно отношение  |
Не е враждебно. Просто крайник каза, че това е добре известно, и е така. Ти каза, че МГ випостник не го е знаел, което не е критерии кое е добре известно и кое не. Става дума за елементарна логиака, а не за заяждане. |
|
|
 |
Shanel_1990 Редовен

|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 10:58 pm Заглавие: |
|
|
Ако сте забелязали,говорех в единствено число и визирах участника в шоуто,който каза,че е завършил МГ и според ,,елементарната логика" е от т.нар. математическа среда=>му е известно(нещо преобразуванието не е еквивалентно,защо ли ) |
|
|
 |
martin.nikolov Напреднал

|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 11:00 pm Заглавие: |
|
|
| Shanel_1990 написа: | Ако сте забелязали,говорех в единствено число и визирах участника в шоуто,който каза,че е завършил МГ и според ,,елементарната логика" е от т.нар. математическа среда=>му е известно(нещо преобразуванието не е еквивалентно,защо ли ) |
Не, завършил математическа гимазия не го поставя в математияеските среди. |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Sat Jun 13, 2009 7:31 am Заглавие: |
|
|
| krainik написа: | Там е работата, че, за съжаление, голяма част от преподавателите(дори и в МГ-тата) си вършат работата, колкото да си преподадат урока, без изобщо да се интересуват от странични любопитни факти, с които да разнообразят часовете си ...
ПП Сега очаквам Ганка да ми се нахвърли  |
Има да чакааааш  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|