| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 8:56 am Заглавие: Програма за инструментали на песни |
|
|
| Някой може ли да ми каже програма за вадене на инструментали от песни? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Fri Jun 12, 2009 10:25 am Заглавие: |
|
|
аз имам за откриване на името на песента, ама за инструментали не  |
|
|
 |
Deli1 Редовен

гласове: 13
|
Пуснато на: Tue Nov 10, 2009 10:47 am Заглавие: |
|
|
| Коя е програмата, Марти? |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Tue Nov 10, 2009 5:07 pm Заглавие: |
|
|
Програмата е tunatic Мен много ми харесва, така че може да я пробваш - безплатна е и има доста богата база данни. |
|
|
 |
mkmarinov Напреднал
      гласове: 32
|
Пуснато на: Tue Nov 10, 2009 11:01 pm Заглавие: |
|
|
| Силно ме съмнява такава програма да съществува. |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
|
|
 |
Mechanismus Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Fri Nov 27, 2009 11:56 am Заглавие: |
|
|
Пафнутий, такава програма не съществува, защото нямаше да има нужда да си копуваме правата върху дадена песен за да й направим ремикс. Песните могат да се записват в 2 формата: единият е аудио, а другият MIDI. В първия случай нищо по песента не може да се промени, освен да я нарязваш и да добавяш ефекти. Във втория обаче имаш, така да се каже, "права" върху всяка нота.
Имаш само един вариант: изсвирваш това , което ти трябва (барабани, китара, пиано, бас и др.) от песента по ноти или по слух.
Ако пък искаш кажи коя е песента и кое ти трябва от нея и ще ти го запиша (ако мога). |
|
|
 |
soldier_vl VIP
   гласове: 22
|
Пуснато на: Fri Nov 27, 2009 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Пиши в google: MP3 to midi converter и гледай какво излиза. Кофтито е че с тези програми midi файла е с доста лошо качество, но все пак става. Ако ти трябва за гсм мелодия нямаше никакви проблеми.
Успех |
|
|
 |
mathinvalidnik Фен на форума

гласове: 20
|
Пуснато на: Fri Nov 27, 2009 2:15 pm Заглавие: |
|
|
| Като е станало дума,скоро четох някъде,че от Нокиа пускат някакво ново приложение на по-новите музикални нокии ,Shazam мисля че се казваше и ако да речем си в ресторант и чуваш някакво мн готино парче ,но не се сещаш за името му просто активираш именно това приложение,приближаваш нокиата до говорителите да речем и ти разпознава песента,изпълнителя и всичко необходимо.Супер готино е това поне според мен |
|
|
 |
soldier_vl VIP
   гласове: 22
|
Пуснато на: Fri Nov 27, 2009 11:41 pm Заглавие: |
|
|
| mathinvalidnik написа: | | Като е станало дума,скоро четох някъде,че от Нокиа пускат някакво ново приложение на по-новите музикални нокии ,Shazam мисля че се казваше и ако да речем си в ресторант и чуваш някакво мн готино парче ,но не се сещаш за името му просто активираш именно това приложение,приближаваш нокиата до говорителите да речем и ти разпознава песента,изпълнителя и всичко необходимо.Супер готино е това поне според мен |
Тази програма я има от доста време казва се ShazamID (за Simbian телефони), работи през wi-fi или gprs. |
|
|
 |
|