| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dilyana Редовен

гласове: 9
|
Пуснато на: Sat Jun 28, 2008 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Да дам и аз едно решение на 2.б) - най-краткото, което можах да измисля
c=2R
r= p-c = p-2R => p=r+2R
S=p.r= (r+2R)r |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
Пуснато на: Sat Jun 28, 2008 3:51 pm Заглавие: |
|
|
| dilyana написа: | Да дам и аз едно решение на 2.б) - най-краткото, което можах да измисля
c=2R
r= p-c = p-2R => p=r+2R
S=p.r= (r+2R)r |
И най-краткото на тази задача Браво. |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
    гласове: 3
|
Пуснато на: Sun Jun 29, 2008 3:49 pm Заглавие: |
|
|
На днешния изпит задачите бяха 100 пъти по-трудни, този път не изленах след 90 мин Много сметки, много мислене... Показаха къде е ада за кандидат-студентите с математика в България
Задачите може да ги напиша ако има желание по-късно - за съжаление няма да мога да ги снимам, защото не си нося USB кабела...
Edit: Сега взех писаното от мен на предния изпит, когото коментираме в тази тема... Още в началото пиша на 1 а), че 3+4=5 
Последната промяна е направена от Руси Колев на Sun Jun 29, 2008 3:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Sun Jun 29, 2008 3:52 pm Заглавие: |
|
|
| Руси Колев написа: | На днешния изпит задачите бяха 100 пъти по-трудни, този път не изленах след 90 мин Много сметки, много мислене... Показаха къде е ада за кандидат-студентите с математика в България
Задачите може да ги напиша ако има желание по-късно - за съжаление няма да мога да ги снимам, защото не си нося USB кабела...
Edit: Сега си взех писаното от мен на предния изпит, който коментираме в тази тема... Още в началото пиша на 1 а), че 3+4=5  |
какъв изпит е имало днес?  |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Sun Jun 29, 2008 3:59 pm Заглавие: |
|
|
| ганка симеонова написа: | | Руси Колев написа: | На днешния изпит задачите бяха 100 пъти по-трудни, този път не изленах след 90 мин Много сметки, много мислене... Показаха къде е ада за кандидат-студентите с математика в България
Edit: Сега си взех писаното от мен на предния изпит, който коментираме в тази тема... Още в началото пиша на 1 а), че 3+4=5  |
какъв изпит е имало днес?  |
2-рият симулативен във ВИАС (УАСГ)!!! Следващата неделя е посленият пробен, на когото пак ще се излагам, т.е. ще участвам  |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Sun Jun 29, 2008 3:59 pm Заглавие: |
|
|
хайде пусни го варианта когато можеш  |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Sun Jun 29, 2008 4:01 pm Заглавие: |
|
|
| dilyana написа: | хайде пусни го варианта когато можеш  |
Хайде за сега само първа, че трябва да ставам - по-късно останалото  |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Sun Jun 29, 2008 4:03 pm Заглавие: |
|
|
да, обаче на мен едно птиченеце ми каза, че руси се е представил много добре на първия  |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Sun Jun 29, 2008 4:07 pm Заглавие: |
|
|
| Руси Колев написа: | | dilyana написа: | хайде пусни го варианта когато можеш  |
Хайде за сега само първа, че трябва да ставам - по-късно останалото  |
те и без това с първата забиват най-много, да се помъчим на нея ти докато пуснеш другите  |
|
|
 |
ViRuS Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Jul 01, 2008 7:55 pm Заглавие: |
|
|
| nikolavp написа: | Мислех, че поне те ще си запазят реномето
|
повярвай ми след редовния ще си запазят реномето... |
|
|
 |
SwollenMembers Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Jul 01, 2008 10:09 pm Заглавие: |
|
|
| ViRuS написа: | | nikolavp написа: | Мислех, че поне те ще си запазят реномето
|
повярвай ми след редовния ще си запазят реномето... |
И какво от това , при положение ,че ще приемат с матури ... вярно,оценката от матурата се умножава по 3, а от изпита по 4 ... но така или иначе, както вече всички знаем, на матурите си е имало доста сериозно количество преписвачи ... да приемем кръгло 6 е равно на малко над 4.50 на изпита в УАСГ , предвид трудността на задачите в УАСГ ,то това хич не е малко ! |
|
|
 |
Sakata Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Jul 01, 2008 10:19 pm Заглавие: |
|
|
Ако дадът същата трудност задачи, както на пробните, 4.50 ще си е малко  |
|
|
 |
SwollenMembers Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Jul 01, 2008 10:27 pm Заглавие: |
|
|
| Sakata написа: | Ако дадът същата трудност задачи, както на пробните, 4.50 ще си е малко  |
Това никога не е било ... винаги симулативните са били елементарни,а изпитът в УАСГ няма нищо общо с тях ... то си пише на самия изпит , той се прави от външна фирма,която няма нищо общо с тези,които правят истинския изпит. Не се надявайте на лесни задачи |
|
|
 |
Sakata Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Jul 02, 2008 5:55 pm Заглавие: |
|
|
Ами ако са трудни задачите ще се влиза с матури Не ми се вярва да дадът трудни колкото минали години, защото сравних минали години пробните също са трудни.И тъпо ще е всички да влизат с матури... И нечестно също... |
|
|
 |
wils0n Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Jul 02, 2008 6:24 pm Заглавие: |
|
|
| Sakata написа: | Ами ако са трудни задачите ще се влиза с матури Не ми се вярва да дадът трудни колкото минали години, защото сравних минали години пробните също са трудни.И тъпо ще е всички да влизат с матури... И нечестно също... |
Звучи логично  |
|
|
 |
ViRuS Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 05, 2008 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Задачите ще са трудни и това е факт
6 на матурата си е точно 4.50 и ако направите сравнение със баловете от миналата година например,ще видите че с матура не може да се влезе в ССС например
Освен това там кандидатстват сериозни хора и ще се намерят достатъчно че да опраскат задачите. |
|
|
 |
wils0n Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 05, 2008 7:29 pm Заглавие: |
|
|
| ViRuS написа: | Задачите ще са трудни и това е факт
6 на матурата си е точно 4.50 и ако направите сравнение със баловете от миналата година например,ще видите че с матура не може да се влезе в ССС например
Освен това там кандидатстват сериозни хора и ще се намерят достатъчно че да опраскат задачите. |
дам... ама и много дигнаха приема на студенти за ССС 280 общо тази година (миналата 188). |
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
  гласове: 13
|
Пуснато на: Sat Jul 05, 2008 8:02 pm Заглавие: |
|
|
| wils0n написа: | | ViRuS написа: | Задачите ще са трудни и това е факт
дам... ама и много дигнаха приема на студенти за ССС 280 общо тази година (миналата 188). | LOL 280, та това са четири потока Мисля, че повечето хора от тук ще влезете  |
|
|
 |
Sakata Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 05, 2008 8:12 pm Заглавие: |
|
|
| ViRuS написа: | Задачите ще са трудни и това е факт
Трудни е много относително понятие за някои хора задачите от пробните не са трудни , а за други ултра трудни. Стравнение с други години съм сигурен , че ще са по лесни  |
|
|
 |
Sakata Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jul 06, 2008 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Айде някой да пусне задачите от нескашния пробен изпити Моля!  |
|
|
 |
cveta Начинаещ
|
Пуснато на: Sun Jul 06, 2008 10:14 pm Заглавие: |
|
|
| Sakata написа: | Айде някой да пусне задачите от нескашния пробен изпити Моля!  |
Изглежда чакаме Руси Колев да надникне във форума и да ни информира. |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Mon Jul 07, 2008 9:44 am Заглавие: |
|
|
| cveta написа: | | Sakata написа: | Айде някой да пусне задачите от нескашния пробен изпити Моля!  |
Изглежда чакаме Руси Колев да надникне във форума и да ни информира. |
АХАХАХАХ, Тук съм, но нямам с какво да снимам Телефона ми прави супер тъпи снимки... А в никакъв случай не искам да преписвам условието
Ей, сега ще пробвам да снимам и ще видим какво ще стане |
|
|
 |
Lyn Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jul 07, 2008 10:27 am Заглавие: |
|
|
| wils0n написа: | | Sakata написа: | Ами ако са трудни задачите ще се влиза с матури Не ми се вярва да дадът трудни колкото минали години, защото сравних минали години пробните също са трудни.И тъпо ще е всички да влизат с матури... И нечестно също... |
Звучи логично  |
Аз пък се опасявам, че може да са по-трудни от минали години, защото тъй като за другите специалности може вече да се влиза с матура, сега изпитът по математика ще е предимно за кандидатстващите архитектура. Искрено се надявам да греша. |
|
|
 |
|