Регистрирайте сеРегистрирайте се

Изпит в уасг 13.07.2009г

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Следваща

Форум за математика Форуми -> Математика за 11-12 клас, Кандидат-студенти
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
waily
Начинаещ

Местожителство: Ямбол
Репутация: 7.6Репутация: 7.6Репутация: 7.6Репутация: 7.6Репутация: 7.6Репутация: 7.6Репутация: 7.6

МнениеПуснато на: Thu Jul 16, 2009 12:03 am    Заглавие:

За чернова и белова не се притеснявайте, аз миналата година без белова предадох и общо взето нямаше проблеми Smile (за математиката). На рисуването ако се падне 2 - рия голямо въртене ви чака Razz
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
gugutka
Начинаещ

МнениеПуснато на: Thu Jul 16, 2009 5:59 pm    Заглавие:

Как сте с цветните задачи ? Very Happy
Върнете се в началото
Kremka
Начинаещ

гласове: 1

МнениеПуснато на: Thu Jul 16, 2009 6:03 pm    Заглавие:

Перфектно!
Върнете се в началото
gugutka
Начинаещ

МнениеПуснато на: Thu Jul 16, 2009 6:17 pm    Заглавие: Успех!

Хайде да разбием конкуренцията утре !
Последен knock-out !
Върнете се в началото
sharo
Начинаещ

МнениеПуснато на: Thu Jul 16, 2009 8:03 pm    Заглавие:

никой ли не си е снимал рисунките? дайте да видим какво толкова ги разбивате Smile
Върнете се в началото
sunshine
Начинаещ

МнениеПуснато на: Thu Jul 16, 2009 8:15 pm    Заглавие:

аз честно казано не съм много готвена за цветните.. да съм правила 4-5 досега, ама си имам някъв стил научен и така си ги правя всички Laughing много я харесвам топлата, земна гама : ) надявам се да няма инциденти утре на изпита..като например изпускане на четката, пръски на бялото поле или не дай си Боже разсипване на съда с вода Evil or Very Mad Very Happy
Върнете се в началото
ros4e
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Jul 17, 2009 3:34 pm    Заглавие:

взимат ни телефоните, а ако имаш втори, трябва доста тайно...все пак е риск. имало е анулирани работи, защото са ги снимали...
аз се справих сравнително добре днес... в нашата стая нямаше случайни или предизвикани инциденти ( с разливане на води и т.н)
Радвам се, че свърши, каквото и да е станало...защото си беше напрежение и притиснение....гадост Smile Сега очакваме резултатите на 25-ти...
Върнете се в началото
112358-1,618-3,14
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Jul 17, 2009 3:42 pm    Заглавие:

ros4e написа:
взимат ни телефоните, а ако имаш втори, трябва доста тайно...все пак е риск. имало е анулирани работи, защото са ги снимали...
аз се справих сравнително добре днес... в нашата стая нямаше случайни или предизвикани инциденти ( с разливане на води и т.н)
Радвам се, че свърши, каквото и да е станало...защото си беше напрежение и притиснение....гадост Smile Сега очакваме резултатите на 25-ти...

Късмет и да се похвалите с оценките Twisted Evil Да видим кой от вас ще учи АРХИТЕКТУРА... Wink
Върнете се в началото
Мимче
Начинаещ

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Fri Jul 17, 2009 4:13 pm    Заглавие:

И аз стискам палци на всички : ) И се надявам догодина и аз да се присъединя към вас Razz
Върнете се в началото
Пафнутий
VIP

гласове: 54

МнениеПуснато на: Fri Jul 17, 2009 9:04 pm    Заглавие:

Успех на всички!
Върнете се в началото
pafko
Начинаещ

МнениеПуснато на: Sun Jul 19, 2009 6:24 pm    Заглавие:

Ъъъъъ не знам защо сте толкова разочаровани. На фона на предишни теми, задачите си бяха песен. Само 3(в) ми се опъна, но и ме домързя. Жалко че УАСГ ми е резервен вариант...
Върнете се в началото
zabeto
Начинаещ

Репутация: 6.6Репутация: 6.6Репутация: 6.6Репутация: 6.6Репутация: 6.6Репутация: 6.6

МнениеПуснато на: Wed Jul 22, 2009 2:51 pm    Заглавие:

ge0rg1 написа:

Аз се целя в ССС и разчитам на математиката... Просто АРХИТЕКТУРАТА ми изглежда скучна и предпочитам ССС ... Затова ми трябва МАТ. Wink

Хахаах че кво му е интересното на ССС, а да по цял ден да смяташ с елката. Доста по интересно си е сигурно.

rosminch написа:

Ако в гимназията са ви галили по главиците и са ви ПОДАРИЛИ 6-иците, то това няма да се случва в реалния живот...

Мисля, че повечето хора ще се съгласят с мен...

ПС: Ако може от тези 20-30 души около 80% да са от строителните техникуми ще е най-добре... Все пак аз уча в такъв (той е буквално ЗАЛЕПЕН до сградата на УАСГ и всеки учебен ден виждам УАСГ Wink ) и знам, че в строителните се учат предмети, които се дублират в УАСГ и ако си учил добре в строителен, после в УАСГ до около 3 курс всичко ти е стар материал и просто преговаряш и ставаш ПО-ДОБЪР в нещо НАУЧЕНО вече...

Доста си далеч от истината.. Всъщност се оказва, че в строителните техникуми не са Ви научили на нищо и "знаете" (имате практика) минимално повече от останалите. Нещо, което се наваксва адски бързо, за разлика от факта, че на хората от езикови и математически гимназии им сече пипето доста по добре.[/quote]

ge0rg1 написа:

Пич... Не си ме разбрал... Питах дали са от София, не защото в София има по-хубаво образование (което всъщност си е така, щом всички идвате тук Wink ), а защото са толкова много хора от 1 клас и ми се стори малко странно по 5-7 души от клас да пропътуват цялата страна заради изпит за ВУЗ... Никъде НЕ съм демонстрирал САМОЧУВСТВИЕ... Това си е твоя измишльотина и както се видя - ГРЕШЕН извод Smile
(ЕЙ КОЛКО МРАЗЯ КАТО МЕ РАЗБЕРАТ ГРЕШНО И ЗАПОЧНАТ ДА МИ РЕДЯТ РОМАНИ С ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ - ЕТО ТИ СИ ПОМИСЛИЛ, ЧЕ ПОКАЗВАМ САМОЧУВСТВИЕ, КОЕТО СИ Е ГРЕШЕН ИЗВОД, И СИ МИ НАПИСАЛ ЦЯЛ РООООМАН :X )

някой се бута да идва в София. Личи си, че хал хабер си нямаш. Просто няма смисъл във всеки град да се прави университет, защото на държавата не и се харчат толкова пари. А самочувствието си го показваш и то без никакво покритие, защото хората от професионалните гимназии са меко казано изостанали от останалите, както ти им казваш "гимназийки".

ge0rg1 написа:
Значи ти казваш, че за 1 инженер е по-добре да НЕ е учил СТРОИТЕЛНА МЕХАНИКА, ТЕХНОЛОГИЯ НА СТРОИТЕЛСТВОТО, КОМПЮТЪРНО ЧЕРТАНЕ (AUTOCAD), а да е учил БИОЛОГИЯ, ИСТОРИЯ, АНГЛИЙСКИ?

Да ти имам изводите... По-добре е да е започнал вече с професията си и да има ОГРОМНИ знания, които в УАСГ само да затвърди... Аз съм така - имам много знания по специалните предмети, но и по общообразователните съм много добре... А като ги знам тези гимназийки, които НЕ са професионални и са в крайните кварталчета на градовете - точно от там излизат "умничките" деца с дипломи [tex]\approx[/tex] 5.80 , а на ВУЗ-овете и на приемните изпити реват и плачат... Така че МНОГО по-високо ниво на квалификация ще имат инженерите, ако преди това са завършили строителен техникум (не е задължително де)...

И какво като си я започнал и знаеш някъде около 5 % от цялата информация. Повече пари ли си мислиш, че ще взимаш и че другите няма да те настигнат като едното нищо. Да не говорим, че тези 5 години дето си ги учил в техникума с доста забавено темпо хората докато завърши университета, вече са те настигнали, а им предстои цял живот да практикуват. Разбира се да си инженер не си е оферта, но все пак мисля, че още си много малък да ги разбираш тези работи и затова по-добре си замълчи, за да не изглеждаш глупаво.
Върнете се в началото
gugutka
Начинаещ

МнениеПуснато на: Wed Jul 22, 2009 9:37 pm    Заглавие:

Very Happy
Нека, все пак, най-добрите да спечелят! Wink

И без значение от резултатите - да хващаме следващото, за което да се ядосваме.. Very Happy
Върнете се в началото
rosminch
Начинаещ

МнениеПуснато на: Wed Jul 22, 2009 10:44 pm    Заглавие:

rosminch написа:

Ако в гимназията са ви галили по главиците и са ви ПОДАРИЛИ 6-иците, то това няма да се случва в реалния живот...

Мисля, че повечето хора ще се съгласят с мен...

ПС: Ако може от тези 20-30 души около 80% да са от строителните техникуми ще е най-добре... Все пак аз уча в такъв (той е буквално ЗАЛЕПЕН до сградата на УАСГ и всеки учебен ден виждам УАСГ Wink ) и знам, че в строителните се учат предмети, които се дублират в УАСГ и ако си учил добре в строителен, после в УАСГ до около 3 курс всичко ти е стар материал и просто преговаряш и ставаш ПО-ДОБЪР в нещо НАУЧЕНО вече...

Съжалявам, това не е моя реплика. Просто избързах при цитирането и цитатът се е слял с думите на автора на горния текст, а той е ge0rg1. Аз не съм от професионална гимназия, нямам нищо против хората, които учат или са учили там, но продължавам да твърдя, че ученето на специални предмети ги ограничава откъм останалите предмети, което може да им изиграе лоша шега в бъдеще, ако решат да продължат да се развиват в друга, различна област.
А колкото до квотите, би трябвало всички да са поставени при равни условия за класиране, а тези от професионалните гимназии нека изпъкнат със знания в хода на обучението. Но няма как да стане, защото голяма част от тях просто няма да ги приемат, точно заради това, че нямат необходимата подготовка по математика например. Дано не съм прав, но моите контакти и наблюдения ме навеждат точно до този извод. Със сигурност има хора, които през годините се готвят усилено и си заслужават протекцията да бъдат приети с тази квота. Но, за съжаление, има и такива, които просто са присъствали в часовете и накрая също се възползват просто за да влязат някъде да учат.
Върнете се в началото
112358-1,618-3,14
Начинаещ

МнениеПуснато на: Thu Jul 23, 2009 5:38 pm    Заглавие:

zabeto написа:
И какво като си я започнал и знаеш някъде около 5 % от цялата информация. Повече пари ли си мислиш, че ще взимаш и че другите няма да те настигнат като едното нищо. Да не говорим, че тези 5 години дето си ги учил в техникума с доста забавено темпо хората докато завърши университета, вече са те настигнали, а им предстои цял живот да практикуват. Разбира се да си инженер не си е оферта, но все пак мисля, че още си много малък да ги разбираш тези работи и затова по-добре си замълчи, за да не изглеждаш глупаво.

Да ти пошушна ли? Знам повече от 5%, ама си трай...

zabeto написа:
Хахаах че кво му е интересното на ССС, а да по цял ден да смяташ с елката. Доста по интересно си е сигурно.

То сметките са накрая. Имам представа какво е, разгледал съм предметите, които се изучават от двете специалности (архитектура и ССС) и съм си направил изводите за СЕБЕ СИ. Сещаш ли се - това е лично мнение, а науката логика казва, че личното мнение е НЕОСПОРИМО и истинно за своя притежател. Така че това, което на теб ти е интересно може на мен да ми е тъпо...

zabeto написа:
Доста си далеч от истината.. Всъщност се оказва, че в строителните техникуми не са Ви научили на нищо и "знаете" (имате практика) минимално повече от останалите. Нещо, което се наваксва адски бързо, за разлика от факта, че на хората от езикови и математически гимназии им сече пипето доста по добре.

"Оказва"? Нима имаш сведения... Rolling Eyes Ти да не си от ДС бре...
ВМЕТКА: "сече им пипето" го ползваш за "по-умни са", но странно - това, че са ЗУБЪРИ няма абсолютно нищо общо с ЛОГИЧЕСКА МИСЪЛ и ЛОГИЧЕСКИ КАПАЦИТЕТ НА МОЗЪКА(Ще ти пошушна втора тайна - всеки може да зубри, а в езиковите учат главно... ЕЗИК, и не наблягат на математикака и физиката, които са логическите предмети сред общообразователните.И досега не съм видял човек от езикова, който да е свръх-надарен. Може би защото аз различавам ЗУБЪР от НАИСТИНА ИНТЕЛИГЕНТЕН Wink ).
"Всъщност се оказва, че в строителните техникуми не са Ви научили на нищо и "знаете" (имате практика) минимално повече от останалите. Нещо, което се наваксва адски бързо, за разлика от факта, че на хората от езикови и математически гимназии им сече пипето доста по добре."
Всъщност този ти извод е грешен - знам какво знам и знам, че не е никак малко. (ХАХА "знам какво знам и знам" ама как го завъртях,а ?) Интересно ми е как се наваксват адски бързо над 16 специални предмета, при положение, че по някои от тях сме имали и приложна част (ТЕОРИЯ + ПРАКТИКА). Трудно ще наваксаш.

"Всъщност се оказва, че в строителните техникуми не са Ви научили на нищо и "знаете" (имате практика) минимално повече от останалите. Нещо, което се наваксва адски бързо, за разлика от факта, че на хората от езикови и математически гимназии им сече пипето доста по добре."
Да, но в УАСГ има квота от 30% за строителните техникуми, а останалите 70% са за всички ДРУГИ. Явно УАСГ дели кандидатите си на:
1/ завършили строителен техникум
2/ завършили НЕЩО СИ друго

И дават [tex]\frac{1}{3 }[/tex] от местата си на бивши ученици от СТРОИТЕЛНИ, а за езикови нищо не е споменато НИЩО.... Защото езиковите гимназии са част от ВСИЧКИ ДРУГИ... Просто от другите Wink .

Сега кой е прав? УАСГ или ТИ? Very Happy Хмм чудя се на кого ли да вярвам.

ПС: Ти си учил/а в езикова гимназия, нали? Very Happy Laughing Twisted Evil

zabeto написа:
Разбира се да си инженер не си е оферта, но все пак мисля, че още си много малък да ги разбираш тези работи и затова по-добре си замълчи, за да не изглеждаш глупаво.

Ами - аз съм на 18 години. Държавата НЕ ме мисли за малък, щом ми дава да гласувам. И държавата не мисли, че не разбирам нещата, щом ми дава да гласувам. Даже ми се струва, че ти не разбираш някои работи, но си придаваш важност във форум. Придавай си важност - в нета всеки може Razz , а като гледам на теб много ти се отдава. Комплексарчетата сте навсякъде Very Happy.

НАПРОТИВ: Много ми е на оферта на мен да завърша ССС (инженер), защото брата иска архитектура, а не ми трябват 2-ма архитекти. А и комбинацията ИНЖЕНЕР+АРХИТЕКТ [tex]>>[/tex] АРХИТЕКТ+АРХИТЕКТ.... Явно разбирам нещата и съм премислил вариантите.

ПС: Форумът е главно за решаване на задачи - нека им се насладим и да не спорим за глупости. Не искам да си губя времето в писане на отговори на толкова малоумни твърдения. Със здраве Wink
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

Местожителство: софия
гласове: 298

МнениеПуснато на: Thu Jul 23, 2009 5:51 pm    Заглавие:

zabeto написа:
Доста си далеч от истината.. Всъщност се оказва, че в строителните техникуми не са Ви научили на нищо и "знаете" (имате практика) минимално повече от останалите. Нещо, което се наваксва адски бързо, за разлика от факта, че на хората от езикови и математически гимназии им сече пипето доста по добре.

И как се оказва, ако смея да попитам?
Да ти кажа девойко (младежо), аз самата съм завършила това училище и винаги ще се гордея.
Когато един човек излезе от там, умее:
1) Да подготвя терена за строителство.(ОСП)
2) Да проектира от основите, до покрива (на само архитектурно, разбира се) едноетажни и двуетажни еднофамилни сгради.
3) Изучава се ИСК- Инженерни съоръжения и конструкции- проектиране на мост.
4) Геодезия
5) Транспортно строителство- проектиране на пътища с всичките му надлъжни и напречни профили.
6) Учи се страшно много статика и съпромат.
И още купища неща.
Да не си мислиш, че това е нищо?
Twisted Evil
Върнете се в началото
112358-1,618-3,14
Начинаещ

МнениеПуснато на: Thu Jul 23, 2009 6:15 pm    Заглавие:

zabeto написа:

А също така от строителните техникуми след положени държавни изпити върху специалните предмети учениците излизат с професия - строителен техник. Надали някой би дал такава длъжност (специалност) на неук (както ти казваш) ученик.
А от езиковите излизат с един прост език.
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

МнениеПуснато на: Thu Jul 23, 2009 6:18 pm    Заглавие:

ge0rg1, чакай малко.
Езикът не е просто нещо- напротив. Аз самата преподавам в езикова гимназия и виждам, колко учене също пада.
Идеята на изказването ми беше, че всяко училище (стига човек да учи), си изисква много труд и не е за подценяване.
Дали ще е езикова, математическа или професионална гимназия.
Върнете се в началото
112358-1,618-3,14
Начинаещ

МнениеПуснато на: Thu Jul 23, 2009 11:54 pm    Заглавие:

ганка симеонова написа:
ge0rg1, чакай малко.
Езикът не е просто нещо- напротив. Аз самата преподавам в езикова гимназия и виждам, колко учене също пада.
Идеята на изказването ми беше, че всяко училище (стига човек да учи), си изисква много труд и не е за подценяване.
Дали ще е езикова, математическа или професионална гимназия.

Езикът не е лесно нещо - да. Знам от личен опит, защото съм с разширено обучение по немски език. Първата година имах по 13 часа седмично чужд език (почти колкото в езиковите, които са с по 16 мисля). Но исках да кажа, че в езиковите гимназии не се излиза с професия, защото там се учат само общообразователни предмети на ниво за средно образование (еднакво ниво във всички училища за средно образование). Обаче в професионалните гимназии има и предмети, които попринцип се намират по-скоро на ниво висше образование. Затова строителните техникуми подготвят доста добре за УАСГ, ВСУ "Л.Каравелов"и от сорта. А езиковите гимназии подготвят за език. И доста трудно човек от езикова гимназия, който не е виждал специален предмет, ще ме настигне по знания. От моите инженери-преподаватели знам, че първите 2 курса общо-взето ще си знам материала и ще се бъхтя само за проекти и от сорта. Може би някои хора от езикови гимназии няма да ме настигнат изобщо, може някои да ме настигнат до 2 курс - зависи си от човека.
Върнете се в началото
jape
Начинаещ

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 12:49 am    Заглавие:

ge0rg1 написа:
Езикът не е лесно нещо - да. Знам от личен опит, защото съм с разширено обучение по немски език. Първата година имах по 13 часа седмично чужд език (почти колкото в езиковите, които са с по 16 мисля). Но исках да кажа, че в езиковите гимназии не се излиза с професия, защото там се учат само общообразователни предмети на ниво за средно образование (еднакво ниво във всички училища за средно образование). Обаче в професионалните гимназии има и предмети, които попринцип се намират по-скоро на ниво висше образование. Затова строителните техникуми подготвят доста добре за УАСГ, ВСУ "Л.Каравелов"и от сорта. А езиковите гимназии подготвят за език. И доста трудно човек от езикова гимназия, който не е виждал специален предмет, ще ме настигне по знания. От моите инженери-преподаватели знам, че първите 2 курса общо-взето ще си знам материала и ще се бъхтя само за проекти и от сорта. Може би някои хора от езикови гимназии няма да ме настигнат изобщо, може някои да ме настигнат до 2 курс - зависи си от човека.

Върнете се в началото
altras
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 12:59 am    Заглавие:

Чувате ли се какви тъпотии приказвате ? Особено ge0rg1 и часта с езиковите ... Вземи да се замислиш над великата мисъл "Не подценявай противника!". Аз съм от МГ, но съм свидетел как от езикови гимназии излизат МНОГО силни кадри, дори и за УАСГ Smile И няма значение че никога не са виждали математика, бях свидетел как за 1 година наваксаха за КСК. И съм убеден, че ще се реализират много по-добре от надутковци като теб...

Цитат:
ВМЕТКА: "сече им пипето" го ползваш за "по-умни са", но странно - това, че са ЗУБЪРИ няма абсолютно нищо общо с ЛОГИЧЕСКА МИСЪЛ и ЛОГИЧЕСКИ КАПАЦИТЕТ НА МОЗЪКА..... .И досега не съм видял човек от езикова, който да е свръх-надарен. Може би защото аз различавам ЗУБЪР от НАИСТИНА ИНТЕЛИГЕНТЕН Wink ).

Това пък беше най-голямата тъпня, която съм прочитал в този форум от много време насам! Ти изобщо социални контакти имаш ли ? Или по цял ден си учиш по великите ти специализирани предмети Laughing Поживей още малко, излизай навънка, вземи си някакво гадже от "другия фронт" и тогава изказвай мнение. Свръх - надарени има навсякъде, просто ти си мижетурка все още... Затова избягвай да изказваш такива изключително велики и мъдри мнения, дори и да си на 18 Laughing .... epic fail, begone!
Върнете се в началото
Kremka
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 2:35 am    Заглавие:

Много сте зле... Сигурна съм, обаче, че ако бяхте един срещу друг... никога нямаше да сте толкова отворени... Това тук е някакво избиване на комплекси! Какво се обяснявате за някакви глупости цели 100 коментара. Какво си хабите нервите за някакъв тъп форум! Пу, да му се не види! Темата въобще не се отнася за това.

ПП: Г-жо Симеонова (на всяка манджа меродия), кога сте завършили техникума? Сигурна съм, че кадрите които излизат сега са 10 пъти по-неподготвени, отколкото, когато са били по ваше време...

Айде, ТОЧКА на всички безкрайни обяснения!

Нека в събота говорим пак по темата, а именно, кой-какви резултати е изкарал на изпита!
Лека почивка и го карайте някак по-спокойно и адекватно!
Върнете се в началото
Nasko_ol
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 8:48 am    Заглавие:

имам информация, че изпита ще се оценява по старата формула 1 точка 0,2 . Но да видим утре Smile иначе аз уплесках изпита но се надявам на матурата която се равнява на 11 точки по старата формула Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sunshine
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 10:17 am    Заглавие:

ех, жалко.. надявах се на онази сложната формула за оценяване Smile Искам да ви питам обаче.. по 3та задача б).. дали има и друг начин за доказването й, без пирамиди и тн, а само с проекция на права в равнина, съответно ъгъл, ползване на теорема за 3те перпендикуляра и тн.. ? Rolling Eyes
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 10:37 am    Заглавие:

Kremka написа:

ПП: Г-жо Симеонова (на всяка манджа меродия), кога сте завършили техникума? Сигурна съм, че кадрите които излизат сега са 10 пъти по-неподготвени, отколкото, когато са били по ваше време...

Аз пък не съм сигурна.
Върнете се в началото
sunshine
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 11:36 am    Заглавие:

резултатите са излезли!! проверете си ги и споделете.. по рисуване как са ви оценките Sad аз за себе си не мога да повярвам ... .
Върнете се в началото
Ares
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 11:57 am    Заглавие:

Математика 5.60 xD А във връзка със спора, от ЕГ съм Very Happy
Върнете се в началото
sharo
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 1:22 pm    Заглавие:

Езикова гимназия Плевен Математика - 6.00 Twisted Evil

Рисуване 1 - 5.70
Рисуване 2 - 5.60
Рисуване 3 - 5.10
Върнете се в началото
Мимче
Начинаещ

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 7:28 pm    Заглавие:

Някой успя ли да разбере, по коя формула са пресметнати оценките? Струва ми се, че е по миналогодишната Rolling Eyes
Върнете се в началото
rosminch
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Jul 24, 2009 9:20 pm    Заглавие:

Мимче написа:
Някой успя ли да разбере, по коя формула са пресметнати оценките? Струва ми се, че е по миналогодишната Rolling Eyes

Аз мисля, че е по стандартната, която се прилага за повечето ВУЗ-ове, а не по тази с модула, по която оценяваха на симулативните изпити.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Математика за 11-12 клас, Кандидат-студенти Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Следваща
Страница 4 от 13

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Може да прикачвате файлове
Може да сваляте файлове от този форум
Copyright © 2005-2021 math10.com.