| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Caesar Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 1:05 pm Заглавие: |
|
|
| Аз лично очаквах мнооогоо повече... Мисля си, че трябваше да имам повече :/
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
r2d2 VIP

Регистриран на: 28 Feb 2007 Мнения: 1936 Местожителство: in the galaxy (Far Far Away)
   гласове: 179
|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 1:07 pm Заглавие: |
|
|
pdf: на класирането
| Description: |
|
 Свали |
| Име на файл: |
emt_klass.pdf |
| Големина на файла: |
89.06 KB |
| Свален: |
1651 пъти(s) |
|
|
|
 |
estoyanovvd Фен на форума

гласове: 67
|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Това вече го видяхме! Дайте за тази година!
А, това вече е класирането. Преди малко беше брошурката от миналата година.
|
|
|
 |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Какво става с резултатите? Нереално ниски са (особено пловдивските).Аз имам 5 от реални 15, Стоян 8 от 16, Ясен 7 от 9,10, а Добрин 15 от 18,19. Просто не знам
ПП Имам и познат, които само с чертеж на 2рата (и то с химикал) има 6 точки
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 1:51 pm Заглавие: |
|
|
| Мдааа, има нещо гнило в Дания!!! И аз от моите ученици (не че са кой знае какво!) разбрах същото!!!
|
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 1:59 pm Заглавие: |
|
|
| Някой има ли идея как се подават контестации?
|
|
|
 |
v1rusman Напреднал

гласове: 10
|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 2:38 pm Заглавие: |
|
|
| За такива работи вече е късно, но и да можеше да подадеш, в списание "Математика" пишеше, че почти няма да се приемат. Говорихме си преди състезанието, че вече ще гледат как е написано и подредено решението и сигурно това не са ти харесали. Ако не е това, нямам обяснение, а това за 6-те точки много ме съмнява, защото само за чертеж няма да му дадат и 1 точка. За моето представяне мисля, че са ме оценили обективно, но можеха на 3-та да ми дадат 1-2 точки, защото съм доказал какви трябва да бъдат числата x, y и z.
|
|
|
 |
Caesar Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 2:51 pm Заглавие: |
|
|
v1rusman колко точки имаш ако не е тайна
|
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 3:10 pm Заглавие: |
|
|
Разбирам да ми вземат точки за подреждане, ама пък да не ми признаят вярна задача и още една поне за 4 точки решена. Подозирам, че не са ми видяли решенията на 2рата и на 3тата, защото бяха на същия лист, където беше и 1вата и имах късмета всичките ми листове да са бели За Стоян не мога да коментирам, но и той няма нито 1 точка на 3тата, което вече е озадачаващо и само 2 на втората.
|
|
|
 |
v1rusman Напреднал

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 3:14 pm Заглавие: |
|
|
| Какво да ти кажа - ясна е работата. Изрично повториха, че решенията трябва да са на отделни листове, т.е 1-ва на първите два, 2-ра на други два и т.н. Гадно, че за такова нещо не са ти ги признали, но такива са правилата.
|
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Кой го е казал това? В нашата стая дори не са го казвали? Ако затва нямам точки, направо ще откача
|
|
|
 |
v1rusman Напреднал

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 4:29 pm Заглавие: |
|
|
| При вас може да не са го казали, но си е така - за всяка задача имаш по 2 листа и решенията трябва да се пишат отделно. Някои квестори явно не са си свършили работата, защото не са ви прочели правилника за състезанието.
|
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 4:33 pm Заглавие: |
|
|
| И ся заради тъпите квестори, вместо 15 имам 5 точки? Е тва, ако е справедливо...
|
|
|
 |
JusTok Редовен

гласове: 24
|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 4:34 pm Заглавие: |
|
|
| Не знам защо са ми дали само 3 точки на 3та, решението ми не е като тяхното а съм почти 100% сиг че е вярно.
|
|
|
 |
Saposto_MM Напреднал

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 5:55 pm Заглавие: |
|
|
| virusman написа: | | Какво да ти кажа - ясна е работата. Изрично повториха, че решенията трябва да са на отделни листове, т.е 1-ва на първите два, 2-ра на други два и т.н. Гадно, че за такова нещо не са ти ги признали, но такива са правилата. |
| stanislav atanasov написа: | | Кой го е казал това? В нашата стая дори не са го казвали? Ако затва нямам точки, направо ще откача |
| virusman написа: | | При вас може да не са го казали, но си е така - за всяка задача имаш по 2 листа и решенията трябва да се пишат отделно. Някои квестори явно не са си свършили работата, защото не са ви прочели правилника за състезанието. |
Ха, ако това е вярно мисля, че вече знам защо на 3-та задача имам 0 точки, макар, че според мен трябва да имам поне 5. Също и за 2-ра задача. На мен квесторите ми казаха: "Закачи беловите с един кламер, черновите с друг.". И сега какво, затова че не аз, а друг не си е свършил работата, аз трябва да страдам. Изключително разстроен и ядосан съм. Дано на ЗМС не станат такива гафове.
|
|
|
 |
mel Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Така е,всяка задача трябва да е на отделени листя и трябва задачите да са номерирани. Доколкото знам си има отделни проверяващи за 1, 2, 3, 4 задача. Примерно ако на листовете за 3та задача ти е решена и 4та, никой няма да ти я гледа
|
|
|
 |
Pinetop Smith Фен на форума

гласове: 87
|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 6:06 pm Заглавие: |
|
|
Може би е трябвало да питате. Все пак ходим на такива състезания вече повече от година, досега не е било различно от "всяка задача - на отделен лист"(или дори двулистие, ако има такава дума). Ако на мен ми бяха казали "беловите с 1 кламер, черновите - с друг", щях да питам, защото това противоречи на предишните изисквания.
Всъщност не си спомням дали в нашата стая квесторите бяха казали да пишем задачите на отделни листи, разни неща за кламерите и т.н. Карах си както знам.
|
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 6:16 pm Заглавие: |
|
|
На мен това ми е второто такова състезание, а първото беше ПМТ, където организацията беше безупречна и имаше печат на всяко двулистие за коя задача ще е беловата, т.е такива фалове не бяха възможни
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 6:22 pm Заглавие: |
|
|
| Все си мисля, че тази скоростна проверка опорочава все повече състезанията! Нима не може да се проверяват задачите от повече учители и комисиите, както беше преди години?! И тогава имаше гафове, но бяха много по-малко. Не знам, но все по-често се случва участник, който реално трябва да има 15 точки, да получи 7-8 !
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 6:25 pm Заглавие: |
|
|
| Гледат се работите на десетина ученика, за които вече се знае, че са добрите и така се изпускат други таланти, които по една или друга причина не са могли добре да си опишат идеята! Следва отчайване от тяхна страна и преминаване в друга област на познанието! Не съм ли прав?!
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 6:39 pm Заглавие: |
|
|
| А какво мислите за задачите? В нашата тема, единствената много лесна беше първа, единствената трудна - четвърта(добре, Белухов, добре). 2 и 3 бяха готини.
|
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Абе яки бяха Третата поне ми хареса и 4тата, която никога не бих решил Напълно съм съгласен с г-н Стоянов- аз обмислях повече да не ходя по състезания, ама състезателният ми дух надделя
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 6:51 pm Заглавие: |
|
|
e, аз очаквах повече, но и това е напредък Но наистина би трябвало по-внимателно да се проверяват и да не стават такива гафове с листовете... то хубаво са ги сложили така, ама квесторите нямат ли уста да ги разделят листовете... това е много непрофесионално от тяхна страна... ...
|
|
|
 |
Saposto_MM Напреднал

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 6:52 pm Заглавие: |
|
|
| estoyanovvd написа: | | Гледат се работите на десетина ученика, за които вече се знае, че са добрите и така се изпускат други таланти, които по една или друга причина не са могли добре да си опишат идеята! Следва отчайване от тяхна страна и преминаване в друга област на познанието! Не съм ли прав?! |
Макар, че има логика в думите ви не мисля, че е точно така. Аз лично няма да премина към друга наука просто, защото не се занимавам с Математика затова, че хода по състезания, а защото я обичам. Пък това с десетината човека не е вярно най-малко, заради това, че проверяването е анонимно.
Аз предпочитам да ме бяха дисквалифицирали.
| Николай.Каракехайов написа: | | А какво мислите за задачите? В нашата тема, единствената много лесна беше първа, единствената трудна - четвърта(добре, Белухов, добре). 2 и 3 бяха готини. |
При темата за 9-ти клас задачите бяха хубави. 3-та и 4-та бяха доста добри.
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 7:43 pm Заглавие: |
|
|
| Значи на Пролетните и Зимните състезания работите не са анонимни! Може би тук са, не знам, защото не ходих. За десетината човека съм прав, а за отказването дори в един случай да съм прав, това си е голямо разочарование!!! Не е този начинаът да се калява духа на човек. Условията за всички трябва да са равни. Така мисля.
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 7:46 pm Заглавие: |
|
|
| Да, анонимни са на ЕМТ.
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 7:49 pm Заглавие: |
|
|
| Николай.Каракехайов написа: | | Да, анонимни са на ЕМТ. |
Това е супер.
Николай, да не помислиш, че умаловажавам успеха ти. Просто ми е чудно защо се получават такива гафове и търся причините. Това е. Поздравявам те с второто място!!! Пожелавам ти първо на зимните и пролетните!!!
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 7:52 pm Заглавие: |
|
|
| ММ, как е истинското ти име, за да те поздравим и теб!
|
|
|
 |
Пафнутий VIP

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 8:05 pm Заглавие: |
|
|
Той е Стоян, за когото говорех
|
|
|
 |
gogokefakefa Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Nov 09, 2008 10:03 pm Заглавие: |
|
|
| Да ви кажа и с мен стана нещо съмнително. Аз съм осми клас. Написах си първа задача сигурен съм, че е на правилният лист и съм сигурен в решението си ( не че беше трудна задача ). Имам само 0 точки на нея... да беше някаква тъпа грешка поне 1 точка да имах, но не знам защо е така. Сигурни ли сте, че резултатите за качени правилно?
|
|
|
 |
|