Регистрирайте се
Областен кръг на Олимпиадата по Математика 2008
Иди на страница Предишна 1, 2, 3
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
katalizator_ Начинаещ
        гласове: 3
|
Пуснато на: Wed May 07, 2008 9:10 pm Заглавие: |
|
|
Случайно някой да знае с колко точки пускат на 3-ти кръг деветокласници тази година?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Who_cares123456 Редовен
     гласове: 20
|
Пуснато на: Wed May 07, 2008 10:26 pm Заглавие: |
|
|
СМБ знаят  |
|
|
 |
erejnion Начинаещ

гласове: 5
|
Пуснато на: Thu May 15, 2008 12:25 am Заглавие: |
|
|
| BG Yoda написа: | някой има ли бройката класирани по класове, че на моят випуск нещо много му е паднал гарда - и 5 човека няма май толкова ли сме прости или някой не е съобразил трудността на задачите не знам ?? |
[[я по-добре тук да пиша ~~там ще е оффтопик]]
то Николов каза по едно време, че смята че този кръг трябва да е труден колкото Балканиадата ~~но наистина задачите бяха доста гадни. с такива трети задачи би трябвало първите две поне да са лесни. пък и доколкото разбрах целия отбор(без мен) не е измислил 6-та.
а и от 12-ти клас май са малко класиралите се... |
|
|
 |
Who_cares123456 Редовен
     гласове: 20
|
Пуснато на: Thu May 15, 2008 8:24 am Заглавие: |
|
|
на 12 клас задачите бяха по-лесни от нашитe и то доста по-лесни.
аз на 12 клас да бях направил задачите щях да имам около 35-36 точки, пък то кво нищо общо всъщност на който и да е друг клас да решавах задачите, щях да се класирам, което значи че системата яко съкс, щото за едно и също мероприятие се надпреварват при различни условия хората и тея от 9ти и 12ти клас с някакви смешни задачи сега ще отидат накуп, пък 11 клас ...
туй е като контролните ни по БЕЛ - дава ни госпожата за 20 мин 60 въпроса и не стига че винаги има около 10на дето са на произведения дето не сме ги чели, а останалите са някакви адски шибани, ами и ни се смее над главите през цялото време, докато правим теста  |
|
|
 |
Demirev Начинаещ
|
Пуснато на: Mon Apr 06, 2009 2:57 pm Заглавие: |
|
|
| katalizator_ написа: |  |
Пфф цял час се мъчех ама ги реших накрая :Р
Ще качиш/напишеш ли пак тия от първи ден че ми се даунлоудва празен файл... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|