Регистрирайте се
Минимални балове УАСГ 2007
Иди на страница Предишна 1, 2, 3
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
name01 Фен на форума

гласове: 5
|
Пуснато на: Fri Aug 03, 2007 8:41 am Заглавие: |
|
|
| buhlence написа: | | Здравейте,гледах таблиците ви.Направо ви се възхищавам... Може ли да попитам имам ли някакви шансове да ме приемат нещо на 2 класиране ?Аз съм кандидат 2314 ,балът ми е 24,01 ?Много моля за отговор ,защото истървам сроковете в други университети,а най-голямото ми желание е УАСГ.Струва ли си да чакам 2 класиране или нямам шанс? |
Аз малко попаднах в ролята на УАСГ-консултант, но ясно ми е, че ви е напрегнато, та:
Определено ДА ще те приемат във УАСГ, на второ класиране с този инжинерен бал, какво точно незнам, но 2-ро класиране е решаващо за по-елитните специалности ССС и Геодезия, за ХМС и ХТС, може и до 3-то да падат.
Естествено не ми приемайте думите за 100% сигурни, тук някои едва ли не си мислят че съм от учебния отдел на УАСГ, просто имам наблюдения. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
maia Редовен
    гласове: 2
|
Пуснато на: Fri Aug 03, 2007 9:02 am Заглавие: |
|
|
ИнжЕнерен!!! А иначе ПОЗДРАВЛЕНИЯ за класирането  |
|
|
 |
name01 Фен на форума

|
Пуснато на: Fri Aug 03, 2007 9:04 am Заглавие: |
|
|
Дееба защо всеки път го бъркам, поне знам, че от мен нямаше да излезне свестен инжЕнер
 |
|
|
 |
iveto_fr Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Aug 03, 2007 9:10 am Заглавие: |
|
|
| А мислите ли, че с бал 26,80 може да ме приемат ССС от второ или трето класиране? Дали има шанс балът за момичетата да падне толкова? Моля ви кажете какво мислете, защото наистина е важно да знам дали да си оставя дипломата там. И нещо друго дали мога да се прехварля след първата година от ХТС в ССС и как става това ? |
|
|
 |
name01 Фен на форума

|
Пуснато на: Fri Aug 03, 2007 9:26 am Заглавие: |
|
|
| Рискувай, мисля че и двата ти въпроса отговора е ДА, но всички тези момичета които сега за заели позициите за ССС от тях минимум 30% ще изчезнат към други университеи, виж какво стана с Архитектурата, останаха много момичета с високи оценки по математика, едва ли всички ще учат ССС, след като не са ги приели. |
|
|
 |
Inora Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Aug 11, 2007 9:05 am Заглавие: |
|
|
Здравейте и аз сега кандидатствам и искам да знам дали на 3-то класиране има някакъв риск да си загубиш мястото където са те приели до сега.
Мерси предварително |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|