Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 7:02 pm Заглавие: |
|
|
| ганка симеонова написа: |
Само за протокола, аз съм въвела правила. Двойка получава този, който преписва и две 2, този който позволява, да препишат.
Значи, това е най- гадното - да позволиш да те ползват( да преписват). |
А поговорката "на приятел в нужда се помага" къде я забравихте?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Is it black or white? Напреднал

Регистриран на: 03 Jan 2009 Мнения: 393 Местожителство: Силистра ПМГ
     гласове: 32
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 7:16 pm Заглавие: |
|
|
Разбира се, преписването не е нещо хубаво, всеки трябва сам да умее да изкарва оценките си, не е честно тези, които не знаят да изкарват колкото тези, които с мъка си изкарват оценките, но пък в училище ... там е някак си не толкова важно, доставя ми някак си удоволствие да подсказвам, това 1 вид доказва, че хората разчитат на тебе и щом са тръгнали да преписват от тебе значи ти имат пълно доверие , но на изпит е различно, аз се готвя доста за тези изпити и решавам на ден много задачи и като цяло полагам големи усилия и не искам да ми заемат мястото тези, които нито са седнали да се потрудят и да решават (през последния 1 месец направо по цял ден) задачи и да препишат или да си купят изпита, това просто не е честно
Но както Марто казва, в училище е ЗАКОН да помогнеш на приятеля до тебе, или пред тебе, или зад тебе, или в другия край на стаята, пък защо не и в съседната стая, хаха , нали затова са приятелите, един ден като свършиш училище да се смеете как сте се мъчили да преписвате едно време, без госпожата да ви забележи, аз никога няма да забравя как един приятел си изяде пищова пред госпожата, за да не го хване ахахахах |
|
|
 |
zaio Редовен

гласове: 12
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 7:23 pm Заглавие: |
|
|
| Имам 1 колега, в психологията, (момчетата влизаха с 5.10), цяла година се готвил с математика, да влиза накяква си икономика, защото завърши Иконома. Решил да се яви на изпита по БЕЛ и излъгал 1 момиче на редовния, преписал всичко от-до от нея и влезнал в тази престижна спец по неведоми пътища Господни. |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 7:39 pm Заглавие: |
|
|
е ми можел е човекът, влезнал е Щом си преписал значи можеш... ако сте роднини примерно (братовчеди) защо да не му подскажеш... а и да не сте.. само фактът, че сте приятели, имате общи интереси за 4-5 години(ако не и след това) е достатъчен... разбира се да подсказваш на някой непознат на изпита е тъпо, защото си ядеш времето и рискуваш напразно да те хванат... да не говорим всичко дословно... това никога не бих го направил(... на изпит, вече на контролни по английски е друго ) |
|
|
 |
zaio Редовен

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Момичето е била напълно непозната.
Той й надникнал в листа и й казал, че е объркала 1 думичка, ама бил 100% сиг за нея, казал й, че може да й провери другите и тя... му повярвала . А той всичко си преписал. Хитрец и тарикат.
Ако кажа, че се старая да уча за изпитите и да разчитам на мозъка си, имам по-ниски оценки от него, к лети от купон на купон, а вр за учене не остава . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 7:47 pm Заглавие: |
|
|
| zaio написа: |
Той й надникнал в листа и й казал, че е объркала 1 думичка, ама бил 100% сиг за нея, казал й, че може да й провери другите и тя... му повярвала . А той всичко си преписал. Хитрец и тарикат.
|
Хаха, бива си го  |
|
|
 |
zaio Редовен

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 7:51 pm Заглавие: |
|
|
Ти, нали щеше да гледаш филм, ко стана ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 7:58 pm Заглавие: |
|
|
Във форума пиша от лаптопа, а иначе филмът си върви на кашона (настолния комп) и го гледам, не е мн интересен обаче ...  |
|
|
 |
zaio Редовен

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 8:01 pm Заглавие: |
|
|
| А в скайп откъде пишеш? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 8:21 pm Заглавие: |
|
|
Ау, на разпит съм, някой косинус да дойде да помага  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 8:22 pm Заглавие: |
|
|
Е на скайп пише от телевизора, ти не се ли сещаш (аз съм арктангенс ) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 8:30 pm Заглавие: |
|
|
Косинусът обвинява синуса в изневяра, прокурорът е аркускосинус, а адвокатът аркуссинуса
Хей изсмислих интересна тема за разговор, лично аз си мисля, че косинусът е мъжа на синуса, а пък комплексните и реалните числа са съседи и са скарани яко. Планиметрията и стериометрията са от един клас, а в съседния клас са математическия анализ и алгебрата, колкото до тригонометрията тя е отделно и тези три класа се конкурират кой е най-добър в даскалото, колкото до правоъгълника той е квадрат с наднормено тегло
Вие какво мислите  |
|
|
 |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 8:34 pm Заглавие: |
|
|
| че не те слуша главата... |
|
|
 |
zaio Редовен

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 8:34 pm Заглавие: |
|
|
| martosss написа: | Е на скайп пише от телевизора, ти не се ли сещаш (аз съм арктангенс ) |
Помислих, че пише от телефона. Марти, мисли малко де  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 8:45 pm Заглавие: |
|
|
ми то телевизор ли ще е , телефон ли, все тая.. стига да има цифрички на дистанционното/слушалката ни стига, все пак това е сайт за математика  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 8:48 pm Заглавие: |
|
|
| martosss написа: | сайт за математика  |
Нали за скайпа ставаше дума  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 9:01 pm Заглавие: |
|
|
да де, важното е че се пише с цифри няма значение.. зарежи... леле колко глупости изписахме.. вместо за това време да прочетем някоя книга(или да решим някоя задача) ц ц ц язък.. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 9:05 pm Заглавие: |
|
|
По-скоро второто , ох напомни ми, че трябва да си дочета "Властелинът на пръстените" |
|
|
 |
Spider Iovkov VIP

гласове: 129
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 9:15 pm Заглавие: |
|
|
Много хора са преписвали от мен на контролни и понякога са изкарвали даже по-високи оценки от мен. Яд ме е за това, че те са гола вода и нищо не знаят, просто обикалят като мухи на мед от човек на човек в стаята, ходят при тези, които знаят, и им надзъртат в контролните, така е от 9 клас, откакто четири класа станахме един. Мисълта ми е, че винаги ще има такива хора, каквото и да правим, винаги някои ще учат като луди за изпити и ще се мъчат да изкарат хубава оценка, а други ще спят буквално в разни затънтени кафета или барчета, един господ знае, и после ще ходят на изпит, не давайки си какъвто и да било зор, ще изкарат заветната висока бележка с помощта на преписване, разбира се, и после изобщо няма да ги е грижа, . И при мен има такива, просто са ужасни, не се търпят, дошли са три-четири пъти в срока и после имат претенции за три и четири (даже пет!) за края. Да, ама не! Не става така лесно! Има някои учители, които са склонни към компромиси, пишат тройки на поразия само за да не ги оставят тези ученици на поправка, но други не са и праскат двойки заслужено. През тези два дена, като бях на финалния кръг по литература, много си говорих с госпожата ми и обсъждахме именно тази тема. Тя е от учителите, които правят компромиси, и аз много се ядосвам понякога на нейните действия. Просто се чудя как някои хора я мачкат, а тя пак им пише три за края на срока. Имаме и такива образи, които казват, че ще вземат матурата, но в същото време не са прочели нито едно от призведенията. И госпожата ми казва: Аз отново ще повтарям същите правила, които ви повтарям от 5 клас, отново ще ви разкажа някое и друго произведение. Казвам на госпожата да не се затормозява, изобщо да не се грижи за тия, каквото е трябвало да направи, го е направила, повече няма. Но тя настоява и настоява да продължи, а аз съм против! То е безсмислено, никой не идва и не я слуша! Аз напоследък станах по-силен като характер, вече не давам да преписват, щото дразнят с този свой навик, отколешен навик, . На никого не съм длъжен и не са те тези, които ще ми държат сметка защо примерно си бягам от час (както се случи скоро, но тогава си отидох, защото ми се налагаше), те самите идват няколко пъти в срока и са с високи изисквания, а пък тръгнали да подпитват другите. Това е ненормално според мен, не давам обяснения на никого, освен на родителите си, на такива просто не отговаряй, не си заслужава. Поне остава утехата, че на изпитите ще си покаже кой колко струва. Който се смее последен, се смее най-добре, . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Fri Apr 24, 2009 9:40 pm Заглавие: |
|
|
Пожелавам успех на всички на предстоящите олимпиади - на областния кръг и на Великденското  |
|
|
 |
Вандер Начинаещ
         гласове: 1
|
Пуснато на: Mon Apr 27, 2009 4:22 pm Заглавие: |
|
|
| С програмиране занимаваш ли се оО |
|
|
 |

|
Пуснато на: Mon Apr 27, 2009 6:23 pm Заглавие: |
|
|
До момента не съм се занимавал и затова искам да вляза в СУ да уча нещо, което незнам  |
|
|
 |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Mon Apr 27, 2009 9:01 pm Заглавие: |
|
|
Емо успокой се, бе. К'во та боли като някой е преписал от теб? Знанията ти са за теб... Освен това не виждам нищо лошо да се преписва или подсказва на контролни (даже подкрепям, взимайки дейно участие ) Вече на изпити е друго, но пак ти казвам няма смисъл да се ядосваш за такива дреболии.  |
|
|
 |
Вандер Начинаещ
         гласове: 1
|
Пуснато на: Wed Apr 29, 2009 8:29 pm Заглавие: |
|
|
| Archer написа: | До момента не съм се занимавал и затова искам да вляза в СУ да уча нещо, което незнам  |
Успех Дано да се засечем в университета.
Към коя специалност си се насочил и мислиш ли с програмиране да си изкарваш хляба ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Wed Apr 29, 2009 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Еми в това има доста хляб, ако успея да завърша СУ (Компютърни науки или Софтуерно инженерство), ще си намеря хубава работа и ще печеля доста
Ами ти? Накъде  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Tue Jun 09, 2009 7:24 pm Заглавие: |
|
|
| Вандер написа: |
Успех Дано да се засечем в университета.
|
Вандер, какво учиш в СУ или и ти си кандидат-студент? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|