Регистрирайте се
Разлагане на рационални дриби на сума от елементарни дроби
Иди на страница Предишна 1, 2
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Tue Apr 21, 2009 8:41 pm Заглавие: |
|
|
| Общински кръг на олимпиадата по математика 2009 г., гр Пловдив. 4-та задача от темата за 9 клас. За датата нз ( не си правя труда да помня кога е общинския кръг |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Vladi_mnt Редовен
         гласове: 5
|
Пуснато на: Tue Apr 21, 2009 8:50 pm Заглавие: |
|
|
| Добре де, ама задачите не са ли 3 на националната олимпиада? Поне на I кръг Монтана ни дадоха толкова.... |
|
|
 |
Vladi_mnt Редовен
|
Пуснато на: Tue Apr 21, 2009 8:52 pm Заглавие: |
|
|
| Ох, добре, стига съм те мъчил, имаш ли линкче към тези задачи? Ако да - сложи едно, ако не - не се мъчи заради мен / ще се поровя само да посвърша с този Турнир на градовете / |
|
|
 |
Is it black or white? Напреднал

Регистриран на: 03 Jan 2009 Мнения: 393 Местожителство: Силистра ПМГ
     гласове: 32
|
Пуснато на: Tue Apr 21, 2009 9:09 pm Заглавие: |
|
|
| Vladi_mnt написа: | | областен кръг |
Аз мисля, че той каза на "общинския", всяка година се провежда само един общински за всяка област, така че вероятно е онзи, който трябваше да се проведе до 16.03.2008 г.
Последната промяна е направена от Is it black or white? на Thu May 14, 2009 1:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Tue Apr 21, 2009 9:14 pm Заглавие: |
|
|
| Vladi_mnt написа: | | Ох, добре, стига съм те мъчил, имаш ли линкче към тези задачи? Ако да - сложи едно, ако не - не се мъчи заради мен / ще се поровя само да посвърша с този Турнир на градовете / | Аз се чудя дали да пращам решения за Турнира на градовете, защото на есенния тур имам 22 точки, а сега това е максимумът, т.е няма начин да ме изпреварят За задачите -линк нямам, но ще се повторя - с общински кръгове не се занимавам (смисъл не търся теми, не че не участвам) . |
|
|
 |
Vladi_mnt Редовен
|
Пуснато на: Tue Apr 21, 2009 9:22 pm Заглавие: |
|
|
| Archer написа: | | Vladi_mnt написа: | | областен кръг |
Аз мисля, че той каза на "общинския", всяка година се провежда само един общински за всяка област така ,че вероятно е онзи, който трябваше да се проведе до 16.03.2008 г. |
Да де, извинявай, прав си. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|