Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
Пуснато на: Fri Jan 16, 2009 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Zalagania,бъди реалист,и не казвай на хората какво трябва и не трябва да правят,защото уви държавата е в ИЗКЛЮЧИТЕЛНО лошо положение поради наличието на хора като теб-само говорят какво може да се направи,ама не правят нищо!
P.S. И все пак ти благодаря за съчувствието  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
complex Напреднал

гласове: 6
|
Пуснато на: Sat Jan 17, 2009 3:13 am Заглавие: |
|
|
Zalagania, много не разбрах тезата ти, поради перфектния ти правопис, но не мисля, че си прав. На мен ObsCure ми направи впечатление, че е умно момче (доста по-умно от мен... всъщност аз не твърдя, че съм умен де) и според мен щеше да влезне в КН. В СУ стипендиите са по 120лв. и според мен само първата година щеше да ти по-трудно с финансите, но и ПУ е добър университет. Всичко си зависи от човека според мен, а не от това дали учи в СУ, ПУ или ТУ.
scouseit ако ще избираш ВУЗ, според колежките по-добре не влизай в ФМИ, избери УНСС. (това забравих да го напиша в предишното мнение) |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|