| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Thu Jun 05, 2008 10:49 am Заглавие: |
|
|
[quote="ZAX"]Добре За сега гледай да си направиш дипломата 6.00 или ако се налага да направиш компромис, да е само с неща които никога няма да ти трябват! Всъщност това трябва да го знаеш
За сега от 1-ви клас ми е 6.00 да се надяваме че няма да ми омръзне да уча до 12 клас(още две години)
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

гласове: 4
|
Пуснато на: Fri Jun 06, 2008 1:05 am Заглавие: |
|
|
| Fed написа: | | Преди няколко месеца ми показаха най-дългата дума на света ... |
Я да я видим и ние и съответно колко е дълга да споделиш
| martosss написа: |
...
За сега от 1-ви клас ми е 6.00 да се надяваме че няма да ми омръзне да уча до 12 клас(още две години)  | Повярвай ми, ще ти омръзне! Мойта май до 7-ми не е падала под 6, но 8п, 8, 9, 10 беше между 5 и 6, а 11 сигурно е 4
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Fri Jun 06, 2008 7:20 am Заглавие: |
|
|
е ми засега не ми е омръзнало За в бъдеще ще видим
|
|
|
 |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Fri Jun 06, 2008 8:55 am Заглавие: |
|
|
martosss, при мен работата е същата, като изключим, че в шести клас имах 5 по изобразително, не защото не мога да рисувам, а просто защото господина беше пълен идиот (не си мислете, че се оправдавам, повярвайте ми наистина беше идиот) По принцип математиката винаги ми се е отдавала и от 1-4 клас съм ходил на множество олимпиади и на повечето съм завършвал на призови места Колкото за кандидатстването в МГ след 4 клас и аз съжалявам, че не го направих Не защото съучениците ми бяха дебили(напротив), а просто ми се падна такава учителка по математика, която не пожелавам на никого Имаше 2 компютърни фирми и познайте от къде и беше за нейните ученици През 3те години не е споменала за нито една олимпиада по математика като изключим общинските кръгове, пък на контролни даваше елементарни задачи Както и да е, сега съм 8клас в МГ-то и се надявам да си възвърна отдавнашните успехи
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Fri Jun 06, 2008 9:05 am Заглавие: |
|
|
И аз се надявам, и аз съм като теб, ама едва ли ще стане За съжаление вече ни е минало времето, ако от малки не се научим не става Дано да успееш да наваксаш
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Jun 06, 2008 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Е стига де... Какво време ви е минало на по 15 Аз какво да кажа като съм на 25 и съм още по назад с материала А иначе и мойта ги правеше тези номера и не ми казваше никога, дори да знае! Дори в десети клас от някъде бях дочул за великденския математически празник, но нещо съвпадаше с някакъв друг ангажимент в училище. Разбира се предпочетох да отида на състезанието и съответно после ми направиха проблем, въпреки че предупредих и обясних защо не мога да присъствам в училище по същото време, но разбира се имаше отсъствие и там другите възможни санкции... Друг е въпроса, че на мен ми беше през к*ра, аз същата година останах на 4 поправителни, два от които за отсъствия и на двата изкарах 6-тици... Отделно за 5 години нито един път не пропусна да ме снабди със списание математика, защото печелеше от това разбира се Но по някаква много голяма "случайност" точно този брой, в който бяха споменали името ми, взе че се оказа че се е изчерпал или нещо такова, всъщност не помня с какво се оправда :") Но съм сигурен че излъга, защото се бях класирал на едно от призовите места и по необяснима за мен причина, нея я беше яд за това... Такива учители мястото им е в затвора според мен!
|
|
|
 |
Pinetop Smith Фен на форума

гласове: 87
|
Пуснато на: Fri Jun 06, 2008 9:48 pm Заглавие: |
|
|
Това е потресаващо, как може да има такова отношение с учениците си Цяло щастие е, че досега на лош учител по м-ка не съм попадал.
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Fri Jun 06, 2008 11:22 pm Заглавие: |
|
|
Голям ужас, мойта даскалка е много добра . Последно взех да я зарибявам със задачки от форума и последните два часа вместо за комбинаторика като по чудо ни говори за Нютоновия бином и свойствата му Разбира се всички гледаха като телета, с изключение на мен Ама до сега наистина не съм попадал на такъв като твоя случай, да се класираш и да не ти каже Тоя даскал явно не си е на мястото
|
|
|
 |
complex Напреднал

гласове: 6
|
Пуснато на: Wed Jun 11, 2008 11:53 pm Заглавие: |
|
|
ZAX прочетох всичките ти отговори с голям интерес. Според мен не е било нужно да започваш като хамалин някъде, а да отидеш да работиш в Мак Доналдс където се съобразяват, че учиш и можеш да работиш и по 4ч. в удобно за теб време. Докато четох из мненията ти, направи ми впечатление това, че в казармата не са ти давали да спиш и са ти разбили съня. Аз лично от доста време се опитвам да спя не повече от 4ч. на ден, защото ако спя 8-10ч. имам чувството, че си губя времето и нищо не съм свършил през деня. Според мен колкото повече спиш толкова повече ти се спи през деня и си по-лежерен и мързелив.
Пожелавам ти успех, дано да влезнеш поне математика и информатика в ФМИ.
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Jun 12, 2008 6:02 am Заглавие: |
|
|
Благодаря
За съня май си прав, но не мога да се преборя с това! Просто ми се спи, особено при този тип работа, е невъзможно да се възстановиш само за 4 часа... Освен това не се дрогирам с кафе. Всъщност и не пия и не пуша... Предпочитам да си губя времето да спя и да съм здрав
Колкото до работата: Не си чел много внимателно Мисля че споменах че съм започнал работа на 14! Дори сега нямаш право да работих под 16, имаш право от 16 до 18, на по 4-6 часа, съобразено с това че учиш, но това е само на хартия(сестра ми е работила в макдоналдс още когато беше нещо ново и страшно мизерно, не че сега не е... и знам че не беше по добрия избор, поне тогава... освен че понякога я караха да работи и по повече и не се съобразяваха кой знае колко...). Не знам сега дали е по добре там, но... Та както казах дори сега нямаш право да работиш на 14, а когато аз бях на 14, нямаше право да работиш не под 16, а под 18. Добре де аз какво да правя 4 години?! Само хамалин ме взеха. Добре че поне вече се бях развил и бях заякнал, че иначе по кофите трябваше да тръгна, ако и за хамалин не ставах...
P.S. Искам да поздравя учителката ми по литература с един кавър на единственото стихотворение което някога съм научил на изуст(не броя "Гарванът", на По - защото него се опитах да науча по собствено желание - хареса ми и пак не успях цялото...). Разбира се и от двете вече не помня много Това не е шега, май имам сериозен проблем с паметта, но и родители и учители, дори личната ми лекарка, поради глупоста си, си измиваха ръцете с "мързелив си, не че не можеш". "Не могло аз да съм толкова умен и да не мога да уча, бил съм мързвлив". Сякаш има някаква връзка между интелекта и зубренето... А наскоро реших все пак да проверя това и се оказа че в милата ни родина няма нито един специалист в тази област, който да работи със здравната каса, имало само 1-2 частника... А всъщност може да е просто от лоша храна. Знам че на мозъка му трябва най много за да работи както трябва, а съм чувал и че депресията действала така... Сега познайте кое е единственото стихотворение, което някога съм успявал да науча цялото на изуст!
Две хубави очи
в буркана с формалин...
Две хубави очи
в хладилника един.
Не искат и не обещават те,
зеници само гледат две.
Във тях бушували са страсти и неволи,
докато нечии ръце са ги изболи...
|
|
|
 |
Kamelliq Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Sat Jun 14, 2008 7:30 pm Заглавие: |
|
|
тука ли се оплакваме от даскали?
ПС. тая година ми сложиха нова.. :
Аз: Г-жо айде да видим контролните?
Тя: Е, Камелия, неможе! И аз съм човек и аз искам да гледам Мюзик айдъл!!!
.........
|
|
|
 |
LDV Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Jul 02, 2008 4:34 pm Заглавие: |
|
|
ZAX ако все още се интересуваш от студентските кредити провери в SG Expressbank. Мисля че само там дават такъв а и имаш и гратисен период по време на обучението през който заплащаш само лихва. Провери повече в сайта им или иди да питаш на място. Вярно че темата е старичка но все пак
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 10:02 pm Заглавие: |
|
|
| LDV написа: | ZAX ако все още се интересуваш от студентските кредити провери в SG Expressbank. Мисля че само там дават такъв а и имаш и гратисен период по време на обучението през който заплащаш само лихва. Провери повече в сайта им или иди да питаш на място. Вярно че темата е старичка но все пак  | E stiga de - chak starichka - ne sym wlizal samo mesec
Opredeleno oshte se interesuwam i oshte sega shte prowerq. Blagodarq ti mnogo !
Inache az pod gratisen period razbiram i lihwa da nqma, ama kakto i da e Shte gi widq utre sled izpita
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Jul 29, 2008 8:30 am Заглавие: |
|
|
Понеже тук почти няма човек който да не ме е заял за моя правопис...
http://dimage.blog.bg/viewpost.php?id=212090
България е най зле в от страните в ЕС. Според техните комисии повече от половината тинедъри буквално са неграмотни и дори не могат да четат. А мен тук ми правите проблем за у/о. Да не забравяме че аз от 15 годишна възраст насам само съм деградирал. Формулата би трябвало да е 15 - (25-15) = 5. За 5 годишен не съм ли перфектен
Но все пак със сигурност аз съм виновен за намаляването на грамотноста в световен мащаб и със сигурност трябва на мен и останалите полуграмотни студенти(ако стана такъв) да си го изкарвате за това че в училище не са се погрижили да не сме такива ! Вместо да ви е срам от колегите ви в средното, а не от нас !
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Jul 29, 2008 9:24 am Заглавие: |
|
|
Поддържам един Диабло сървър. И в момента си пиша с някакво лапе, че нещо му откраднали някакъв акаунт и токущо той написа "se pak ot dyma igraq nqma koi da zeme da naly4kfa". Определено е искал да напише "дума", а не "дома". Очевидно грешката не е техническа... Това аз наричам брутална грешка на о/у, а не мойте "naly4kfa" мисля въобще да не го коментирам И все пак ако бях учител по математика и той си реши задачата, дори с "налучкфане" да го е направил. Пак ще има 6 от мен. Но ако бях учител по български щеше да има 2, а ако бях по литература есето му щеше да е с занижена оценка за правопис, но пак нямаше да е 2
Защото ако в есе по литература някой напише 2+1=5 няма да има 2, нали?! А по вашата логика трябва да има точно 2 и за това !!! Помислете си много хубаво за това преди следващия път да намалявате оценка заради правопис, краснопис, скоропис или каквото и да било извън сферата на математиката !!!
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Jul 30, 2008 5:33 pm Заглавие: |
|
|
| 4.40 Математика II СУ - 22.53 бал за ФМИ.
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Aug 05, 2008 3:59 pm Заглавие: |
|
|
КСК - 2008 - СУ
| Description: |
|
| Големина на файла: |
58.2 KB |
| Видяна: |
2387 пъти(s) |

|
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Хех, тея от SGEB си направиха ташак с мен Излезе че съм много дърт Имали изискване за студентския кредит до 24 години за първи курс... Не се правели изключения, нищо че съм на 25
Лошото е че никъде другаде няма гратисен период(тези дават до 4 години), а и лихва под 10% не намерих(тук е 8.5%). Пък и 15 000 дават, на другите едвам за 10 000 ще ми се навият и то потребителски, кой знае на колко %-та...
Някой намерил ли е нещо по добро?
|
|
|
 |
dimitar Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 8:01 pm Заглавие: |
|
|
1.Закс,човече, ти ставаш за философ. Даже що непробваш с книгата си "житие и страдание на грешнаго закса"? тва ще бъде best seller
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 1:12 am Заглавие: |
|
|
| dimitar написа: | 1.Закс,човече, ти ставаш за философ. Даже що непробваш с книгата си "житие и страдание на грешнаго закса"? тва ще бъде best seller
 | Мен тука ме заплашват да ми свалят оценката по математика заради правописни грешки, ти за издаване на книги ми говориш. Няма да стане с тоя правопис, а за редактор пари няма
Съвсем друга тема е ако решиш да инвестираш в мен. Не че ме влече много, но ако предложиш добри условия, почвам веднага
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Aug 13, 2008 9:49 pm Заглавие: |
|
|
КСК - 2008 - СУ - К2
| Description: |
|
| Големина на файла: |
13.88 KB |
| Видяна: |
2286 пъти(s) |

|
|
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
  гласове: 13
|
Пуснато на: Wed Aug 13, 2008 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Там сега ще ти скъсат задника
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Aug 13, 2008 11:57 pm Заглавие: |
|
|
| nikolavp написа: | Там сега ще ти скъсат задника  | Предпочитам в Информатика да ми го скъсат Защото уж там е най трудно. Но за мен всяка една специалност освен КН и Информатика ще е най трудна, защото смятам да изкарам успех 5.50 и да се прехвърля КН още след първата година !
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Aug 13, 2008 11:58 pm Заглавие: |
|
|
| Всъщност все още не се знае ще успея ли да намеря пари за да се запиша...
|
|
|
 |
complex Напреднал

|
Пуснато на: Fri Aug 15, 2008 9:28 am Заглавие: |
|
|
| Е добре, защо докато си работил толкова години, не се опита да спестиш некви пари?
|
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
  гласове: 13
|
Пуснато на: Mon Aug 18, 2008 1:03 am Заглавие: |
|
|
| ZAX написа: | | nikolavp написа: | Там сега ще ти скъсат задника  | Предпочитам в Информатика да ми го скъсат Защото уж там е най трудно. Но за мен всяка една специалност освен КН и Информатика ще е най трудна, защото смятам да изкарам успех 5.50 и да се прехвърля КН още след първата година !  | Опазил ме господ . А иначе всеизвестен факт е, че в приложната, в КH и в информатиката най - много гърчат.
|
|
|
 |
complex Напреднал

|
Пуснато на: Fri Aug 22, 2008 1:24 pm Заглавие: |
|
|
А в "Математика" е много лесно
|
|
|
 |
complex Напреднал

|
Пуснато на: Fri Aug 22, 2008 1:28 pm Заглавие: |
|
|
А в "Математика" е много лесно
|
|
|
 |
ferry2 Напреднал

гласове: 24
|
Пуснато на: Fri Aug 22, 2008 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Абе вие не разбрахте ли,че лесно нема
|
|
|
 |
ZAX Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Aug 23, 2008 1:59 pm Заглавие: |
|
|
Не съм спестил, защото съм инвестирал в родата И явно инвестицията ми не е била толкова лоша, щом се бръкнаха поне този път Просто ме подведоха от една банка че ще ми дадат заемче, после решиха че и поръчители искат, незнам си кво си... Аз не съм теглил кредит преди и няма от къде да им знам номерата... Е поработих малко и ще им ги върна към края на месеца, даже се чудя дали да не поработя още един месец, като за последно Мисля поне първи курс да не го правя...
P.S. Още си търся поръчител за заемче. Мога и аз да му стана на него.
P.S.S. Къде са меценатите в БГ?!
|
|
|
 |
|