| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Wed Jun 10, 2009 6:47 pm Заглавие: |
|
|
хехе ми за шах може когато кажеш, в момента имама акаунт в chesscube.com и също така мога чрез playchess.com или там каквото беше да играя, така че ако ти се занимава влизаш, регистрираш се(особено в chesscube е добро, само е малко бавно, но ще се оправим) и играем А иначе от С++ разбирам (малко), защото в училище го учим, но не е кой знае колко и смятам тепърва да се занимавам с това  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
krainik Фен на форума
  гласове: 44
|
Пуснато на: Thu Oct 08, 2009 7:19 am Заглавие: |
|
|
| Честит Рожден Ден!!! Жив и здрав. Много успехи с мацките и в живота. Ае и днес си чакам бонбона ;] |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Thu Oct 08, 2009 8:34 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за пожеланието! Въпреки това днес освен ако не дойдеш персонално до нас няма да си го получиш. |
|
|
 |
krainik Фен на форума
  гласове: 44
|
Пуснато на: Thu Oct 08, 2009 10:10 am Заглавие: |
|
|
| Епа, не си ли на даскало бе , гъзар? |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Thu Oct 08, 2009 11:23 am Заглавие: |
|
|
Мне, за протокола съм болен. Ама само бележка имам, просто трябва да се готвя за предстоящ изпит. Ама то като се замислиш това училище вече става доста излишно, нищо не правим, особено в 12-ти клас. |
|
|
 |
Mechkov Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Thu Oct 08, 2009 5:47 pm Заглавие: |
|
|
| ЧРД и успех на САТ! (Помня, че беше споменал, че е скоро). |
|
|
 |
rashi101 Начинаещ

Регистриран на: 12 Mar 2009 Мнения: 36 Местожителство: Стара Загора
       гласове: 3
|
Пуснато на: Sun Nov 08, 2009 2:34 pm Заглавие: |
|
|
| martosss написа: | | Имаш ли някаква идея с какво искаш да се занимаваш след като свършат тези няколко години почивка(училище)? |
Да върна въпроса - какво искаш да правиш след училище и университета? Съиздател на някакво списание по математика? Професор в някой университет? Друго?  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Sun Nov 08, 2009 2:56 pm Заглавие: |
|
|
| rashi101 написа: | | martosss написа: | | Имаш ли някаква идея с какво искаш да се занимаваш след като свършат тези няколко години почивка(училище)? |
Да върна въпроса - какво искаш да правиш след училище и университета? Съиздател на някакво списание по математика? Професор в някой университет? Друго?  |
Списания... Хм, не обичам особено много да чета, камо ли да пиша. Но кой знае, ако открия нещо чак толкова важно... и все пак го запиша на хартия...
Иначе ми харесва да се боря с различни проблеми(пък дал Бог да ги преборя), също така да кисна пред компютъра, така че предполагам ще е нещо, свързано с компютри и математика/информатика, примерно програмиране, но още не съм решил какво точно.
| Mechkov написа: | | ЧРД и успех на САТ! (Помня, че беше споменал, че е скоро). |
Благодаря, вече ми излезнаха резултатите - 800 на математика , 560 на critical reading и 590 writing. Ако не за друго, поне за математиката се кефя - всичко без грешка съм решил.  |
|
|
 |
rashi101 Начинаещ

Регистриран на: 12 Mar 2009 Мнения: 36 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Sun Nov 08, 2009 5:58 pm Заглавие: |
|
|
| martosss написа: | | Благодаря, вече ми излезнаха резултатите - 800 на математика , 560 на critical reading и 590 writing. Ако не за друго, поне за математиката се кефя - всичко без грешка съм решил. |
Честито  |
|
|
 |
naitsirk Напреднал
  гласове: 34
|
Пуснато на: Sun Nov 08, 2009 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Martosss, извинявай за въпроса, но къде си се ориентирал да кандидатстваш. Като гледам с тези сатове към чужбина си се насочил или се бъркам...  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Sun Nov 08, 2009 7:24 pm Заглавие: |
|
|
| naitsirk написа: | | извинявай за въпроса | Dont' worry! No harm done. Принципно го държах заради Американския колеж в Благоевград, но нещо взех да се разубеждавам - подготовката в СУ се говори, че е по-добра, а в крайна сметка за това отиваме там - да научим нещо. Друг е въпросът дали чужбина си заслужава. Не съм взел категорично решение все още. |
|
|
 |
Baronov Напреднал
  гласове: 39
|
Пуснато на: Sat Nov 21, 2009 10:25 pm Заглавие: |
|
|
| martosss написа: | | naitsirk написа: | | извинявай за въпроса | Dont' worry! No harm done. Принципно го държах заради Американския колеж в Благоевград, но нещо взех да се разубеждавам - подготовката в СУ се говори, че е по-добра, а в крайна сметка за това отиваме там - да научим нещо. Друг е въпросът дали чужбина си заслужава. Не съм взел категорично решение все още. |
Чужбина си заслужава. Определено.
ФМИ на СУ е по-яко от Американския колеж за математика и информатика. Много.
Браво за САТ-а. |
|
|
 |
asdf Начинаещ
|
Пуснато на: Sat Nov 21, 2009 10:31 pm Заглавие: |
|
|
| martosss написа: | | naitsirk написа: | | извинявай за въпроса | Dont' worry! No harm done. Принципно го държах заради Американския колеж в Благоевград, но нещо взех да се разубеждавам - подготовката в СУ се говори, че е по-добра, а в крайна сметка за това отиваме там - да научим нещо. Друг е въпросът дали чужбина си заслужава. Не съм взел категорично решение все още. |
Имам един колега, които след 2 години в американския тази се е преместил и започна от 1-ви курс КН във ФМИ. Казва, че за 2-те си години е научил много малко, изпитите са били много лесни и изобщо нивото е било доста ниско. Смятай щом си е пропилял 2 години, за да дойде да почне отначало във ФМИ...  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Sat Nov 21, 2009 11:06 pm Заглавие: |
|
|
| Baronov написа: | | Чужбина си заслужава. Определено. |
Ти доколкото знам си в СУ, защо не се пробва в някъде навън? английският ли ти куца  |
|
|
 |
Baronov Напреднал
  гласове: 39
|
Пуснато на: Sun Nov 22, 2009 5:44 pm Заглавие: |
|
|
| martosss написа: | | Baronov написа: | | Чужбина си заслужава. Определено. |
Ти доколкото знам си в СУ, защо не се пробва в някъде навън? английският ли ти куца  |
Хаха, не ми куца английския (108 на toefl, ако не беше speaking-а щях да имам над 115, 610 Verbal GRE). Не кандидатствах, защото след 12 клас нямаше смисъл, а след първи курс не ми се губеше една година. Реших, че мога да отида след бакалавър в чужбина и в момента кандидатствам, но след никому-неизвестния софийски университет е трудно. |
|
|
 |
|