Регистрирайте се
Висшето образование
Иди на страница Предишна 1, 2
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Fed VIP

Регистриран на: 24 May 2007 Мнения: 1136 Местожителство: София (Русе)
  гласове: 33
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Dream_Works Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Jul 03, 2007 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Magi, много поздрави на учителката ти При положение, че се приемат жени защо да не става специалността за жени??? Въпросът е какво искаш ти, а не учителката ти!!! Така, че хич недей я слушай какви ти ги приказва, а следвай желанията си!!! |
|
|
 |
boog Начинаещ

Регистриран на: 18 Dec 2007 Мнения: 28 Местожителство: Градът на липите

|
Пуснато на: Wed Apr 16, 2008 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Или по-скоро се е ядосала защото сама не е успява да влезе в СУ навремето
А имали сред вас хора които могат да ме посъветват за ЮЗ - то в Благоевград.Понеже аз натам съм се насочил ,по-точно към катедрата Информационни технологий и се чудя ся покрай тези матури с каква оценка мога да съм спокоен че съм вътре?
И дали не е по-добре да си държа вътрешния кръг пък после да избирам между двете оценки?
А в случай ,че наоколо се навъртат и настоящи студенти - как е там като цяло? |
|
|
 |
xyz Напреднал
     гласове: 12
|
Пуснато на: Thu Apr 17, 2008 4:12 am Заглавие: |
|
|
| MuTaKa написа: | | Виждал съм учебници за шести клас за тъй наричаните "реални гимназии" от 40-та година, примерно, с които можеш спокойно да си вземеш изпита в Шуменския... |
Забрави да събереш 4 (т.е. сегаштите 1-4 клас са се наричали отделения, а след това сегашните 5-11 клас - тогава са се наричали 1-7 клас). Т.е. да кажеш, че става дума за 10-ти клас сегашен. Така просто твърде манипулативно ти е изказването.
| krisi87 написа: |
Според мен математици, физици и философи не смятам , че са толкова нужни в момента, |
Изключвайки философите, за които не знам, си напълно прав, че математици и физици не са нужни на бананова държава, каквато за съжаление сме в момента. Работата е там, обаче, че на другите развити държави им трябват и затова няма да позволят да ги закрием - просто защото голям процент от студентите по тези специалности мигрират на запад. |
|
|
 |
MuTaKa Редовен
    гласове: 2
|
Пуснато на: Fri Apr 18, 2008 3:51 pm Заглавие: |
|
|
| Леле, тука кви идиотщини прочетох... тъжно ми е... ако това са вторите по интелигентност в Света - Бога ми, трудно ми е да си представя третите... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|