Регистрирайте сеРегистрирайте се

Намерете за кои стойности на параметъра.....

Иди на страница Предишна  1, 2

Форум за математика Форуми -> Уравнения
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
martosss
VIP Gold

Местожителство: Somewhere over the rainbow
гласове: 213

МнениеПуснато на: Sun Sep 20, 2009 6:16 pm    Заглавие:

Те някои от нашите по-тъпи даскали даже си го четяха Laughing Имахме една, дето така ужасно говореше, че предпочитах сам да си го чета от учебника, вместо тя да ми го говори. Ама ако си достатъчно интелигентен все ще намериш подход. Wink Имаме и млади учители, които макара и неопитни, си знаят материята и малко по-малко свикват на напрежението и се оправят.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

гласове: 129

МнениеПуснато на: Sun Sep 20, 2009 8:58 pm    Заглавие:

И в крайна сметка ако самите ученици не са амбицирани да научат нещо, просто операцията няма да се получи и колкото и да е талантлив учителят, ефект нулев. Аз в девети клас попаднах на страхотна учителка, която за жалост не ми е преподавала повече, но тя разви този интерес у мен към математиката (аз си го имах още отпреди, но не така изявен). В годините до дванайсети клас не се отклонявахме от ЗП материала, но това не означава, че учителят ти няма право да ти отговаря на въпроси и от второ равнище. Ами... все се получаваше така, че за мен никога не оставаше време, госпожата ходеше при глупавите ми съученици, а аз реших вече да не разчитам на когото и да е и да действам абсолютно сам. От десети клас (даже още от девети) уча сам, наваксах си всичкия материал, нужен за изпита в СУ (ПП материала), и бих казал, че ако не беше голямото ми (огромно, хипер-, мега-, ултра-, тераогромно) желание да вляза там, където желаех, не бих постигнал каквото и да е. Така че опира и до усърдността на учениците, и до техния интерес.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Уравнения Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Може да прикачвате файлове
Може да сваляте файлове от този форум
Copyright © 2005-2021 math10.com.