Регистрирайте се
Намерете за кои стойности на параметъра.....
Иди на страница Предишна 1, 2
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Sun Sep 20, 2009 6:16 pm Заглавие: |
|
|
Те някои от нашите по-тъпи даскали даже си го четяха Имахме една, дето така ужасно говореше, че предпочитах сам да си го чета от учебника, вместо тя да ми го говори. Ама ако си достатъчно интелигентен все ще намериш подход. Имаме и млади учители, които макара и неопитни, си знаят материята и малко по-малко свикват на напрежението и се оправят. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Spider Iovkov VIP

гласове: 129
|
Пуснато на: Sun Sep 20, 2009 8:58 pm Заглавие: |
|
|
| И в крайна сметка ако самите ученици не са амбицирани да научат нещо, просто операцията няма да се получи и колкото и да е талантлив учителят, ефект нулев. Аз в девети клас попаднах на страхотна учителка, която за жалост не ми е преподавала повече, но тя разви този интерес у мен към математиката (аз си го имах още отпреди, но не така изявен). В годините до дванайсети клас не се отклонявахме от ЗП материала, но това не означава, че учителят ти няма право да ти отговаря на въпроси и от второ равнище. Ами... все се получаваше така, че за мен никога не оставаше време, госпожата ходеше при глупавите ми съученици, а аз реших вече да не разчитам на когото и да е и да действам абсолютно сам. От десети клас (даже още от девети) уча сам, наваксах си всичкия материал, нужен за изпита в СУ (ПП материала), и бих казал, че ако не беше голямото ми (огромно, хипер-, мега-, ултра-, тераогромно) желание да вляза там, където желаех, не бих постигнал каквото и да е. Така че опира и до усърдността на учениците, и до техния интерес. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|