| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martin.nikolov Напреднал

гласове: 21
|
Пуснато на: Fri Jun 05, 2009 8:39 pm Заглавие: |
|
|
| liverpool_champion написа: |
Ами чужденец съм... Проблем ли имашшшшш?  |
Просто питам. Ти проблем ли имаш, че питам? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
liverpool_champion Начинаещ
   гласове: 1
|
Пуснато на: Fri Jun 05, 2009 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Ами .....да.... Доста..... при български..... език..... Разбираш ли ме?????  |
|
|
 |
martin.nikolov Напреднал

гласове: 21
|
Пуснато на: Fri Jun 05, 2009 8:45 pm Заглавие: |
|
|
| liverpool_champion написа: | Ами .....да.... Доста..... при български..... език..... Разбираш ли ме?????  |
Не те разбирам. И ако не беше фен на най-добрия футболен отбор отдавна да съм се заял с теб. |
|
|
 |
liverpool_champion Начинаещ
   гласове: 1
|
Пуснато на: Fri Jun 05, 2009 8:50 pm Заглавие: |
|
|
И ти ли на ливърпул Но да говорим на друго място, че тук има състезание  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Sun Jun 07, 2009 8:57 am Заглавие: |
|
|
| liverpool_champion написа: | Краен срок 20.00 Събота (преди мача България-Ейре)
П.П: martosss, както и другите, които ме изпратят отгорвори.... моля да не казвате че вие вече решихте и изпратихте отговор, така разваля настроение на другите, които още не решават задача...... thanks.  |
Добре, ще мълч като риба А ти ще може ли да дадеш следващата задача, все пак 20:00 събота мина  |
|
|
 |
_sssss Фен на форума
   гласове: 50
|
Пуснато на: Sun Jun 07, 2009 11:30 am Заглавие: |
|
|
Не ми се спами, но тъй като имам неясности по условието няма как да напиша нещо по задачата.
Исках да кажа, че не трябва отговорите да се дават на ЛС, може да се злоупотреби. Откъде да знаем кой е бил първи? Най-добре е да се предлагат разни решения(в темата), и първото вярно -> +1 точка.
=>нова задача
@martosss Отговор без решение не ме кефи някак си. Но както и да е, liverpool си решава.
Последната промяна е направена от _sssss на Sun Jun 07, 2009 1:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Sun Jun 07, 2009 12:43 pm Заглавие: |
|
|
| seppen написа: | Не ми се спами, но тъй като имам неясности по условието няма как да напиша нещо по задачата.
Исках да кажа, че не трябва отговорите да се дават на ЛС, може да се злоупотреби. Откъде да знаем кой е бил първи? Най-добре е да се предлагат разни решения(в темата), и първото вярно -> +1 точка.
=>нова задача |
Така е неприятно, защото другите нямат шанс да се изявят А пък дали е честно liverppool ще прецени, все пак у него са ЛС-тата с отговори... И без това награди няма да има, така че голямо значение общо взето няма  |
|
|
 |
|