Регистрирайте сеРегистрирайте се

дробно уравнение

Иди на страница Предишна  1, 2

Форум за математика Форуми -> Уравнения
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Pinetop Smith
Фен на форума

Местожителство: Хасково
гласове: 87

МнениеПуснато на: Thu May 21, 2009 9:16 pm    Заглавие:

lambar написа:
archer мерси за онова решение

gvateva не виждам проблем като израза-7-2х не е в скоби
и според мене няма лошо че съм "ангажирал" хора да ми помагат Smile зашото аз съм админ и член на клуб в един мн голям автомобилен форум където работите са доста по-сериозни от тук , стига сме се занимавали с глупости Smile мерси за сега утре ще напиша още една задачаSmile

Заради тия думи, които каза, ще ти трия абсолютно всяка тема, която пуснеш оттук насетне. Тъй че няма смисъл да продължаваш да посещаваш форума.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
gvateva
Редовен

Местожителство: Бургас
гласове: 12

МнениеПуснато на: Thu May 21, 2009 10:09 pm    Заглавие:

lambar написа:

gvateva не виждам проблем като израза-7-2х не е в скоби
и според мене няма лошо че съм "ангажирал" хора да ми помагат Smile зашото аз съм админ и член на клуб в един мн голям автомобилен форум където работите са доста по-сериозни от тук , стига сме се занимавали с глупости Smile мерси за сега утре ще напиша още една задачаSmile

Има проблем, че липсват скоби!!! Lambar, и тук сме много сериозни, решаваме задачи и се опитваме да накараме хората да мислят. Wink
Върнете се в началото
lambar
Начинаещ

гласове: 8

МнениеПуснато на: Thu May 21, 2009 10:30 pm    Заглавие:

съгласен съм , като питам нещо нормалното е да ми се отговори или не а не да плюетеSmile
Върнете се в началото
Vladi_mnt
Редовен

Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3
гласове: 5

МнениеПуснато на: Sat Jun 06, 2009 12:56 pm    Заглавие:

Човече, на това твоето се казва "Ем грозно, ем нахално." . Какво като си админ и ЧЛЕН в автомобилен форум? Тук това няма никакво значение. Тук математиците, модераторите, администраторите и всички други съвестни потребители са готови да помагат с каквото могат на другите и помежду си, А НЕ ДА ИМ РЕШАВАТ ЗАДАЧИТЕ - ако в някой случай се е стигнало до това, то е защото човекът, които се нуждае от помощта се мъчи и опитва да се справи сам, т.е. ДА СЕ СТАРАЕ !!! Това не е форум за решаване на задачите от домашното, това е форум за осмислянето им. Защото ако тук се решаваха домашни, какъв щеше да е смисъла в това учителите да дават работа за вкъщи изобщо. Не е ли така?
И второ, ти изведнъж идваш и изтърсваш: "Решете ми задачата, за да си сверя". Поне тук, човече, поне тук бъди малко по-културен от изпълненото на всеки един от нас със обиди, ругатни и всякакви нецензурни думи ежедневие. Плюс това да не говорим, че трябва да се отнасяш с уважение към хората като Ганка Симеонова макар и не от това, че иска да ти помогне както на всеки един от нас и не обръща внимание на глупостите ти, за които другите сме седнали и те съдим, ами от уважение като към възрастен човек ( Простете ме, госпожо, тук използвам "възрастен" като синоним на "зрял" човек ). Поне това можеше да спазиш, ако има някаква минимална частица култура и уважение у теб...
И, за финал, напълно съм съгласен със Ники Каракехайов и вместо да ти давам минус като другите ( а и защото съм позитивен винаги ), ще дам плюсче на Ники и ако бях модератор, щях да направя същото. Кога ли хората като теб, lambar, ще разберат, че форуми от типа на Math10 не са за писане на домашните ( защото тогава те се обезсмислят ), а са за хора, които мислят или искат да се научат да мислят. Ние не бутаме колата, която може да се движи на самоход, просто я насочваме като кривне встрани, за да се върне обратно на пътя (дано да ми разбереш метафората, надявам се).
Върнете се в началото
Vladi_mnt
Редовен

Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3Репутация: 8.3
гласове: 5

МнениеПуснато на: Sat Jun 06, 2009 1:06 pm    Заглавие:

lambar написа:
съгласен съм , като питам нещо нормалното е да ми се отговори или не а не да плюетеSmile

Когато се научиш да бъдеш културен и учтив ; когато разбереш, че трябва да свалиш малко достойнството и самочувствието си от небето; когато разбереш, че не трябва да бъдеш толкова нагъл и нахален, ТОГАВА И САМО ТОГАВА (НО САМО В ПРАВА ПОСОКА!! и моля участниците във форума да не ти обясняват какво казах току-що) ние ще бъдем снизходителни към теб и може да ти отговорим АКО ПОМОЛИШ
Толкова от мен засега...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Уравнения Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Може да прикачвате файлове
Може да сваляте файлове от този форум
Copyright © 2005-2021 math10.com.