Регистрирайте се
дробно уравнение
Иди на страница Предишна 1, 2
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Pinetop Smith Фен на форума

гласове: 87
|
Пуснато на: Thu May 21, 2009 9:16 pm Заглавие: |
|
|
| lambar написа: | archer мерси за онова решение
gvateva не виждам проблем като израза-7-2х не е в скоби
и според мене няма лошо че съм "ангажирал" хора да ми помагат зашото аз съм админ и член на клуб в един мн голям автомобилен форум където работите са доста по-сериозни от тук , стига сме се занимавали с глупости мерси за сега утре ще напиша още една задача |
Заради тия думи, които каза, ще ти трия абсолютно всяка тема, която пуснеш оттук насетне. Тъй че няма смисъл да продължаваш да посещаваш форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
gvateva Редовен

гласове: 12
|
Пуснато на: Thu May 21, 2009 10:09 pm Заглавие: |
|
|
| lambar написа: |
gvateva не виждам проблем като израза-7-2х не е в скоби
и според мене няма лошо че съм "ангажирал" хора да ми помагат зашото аз съм админ и член на клуб в един мн голям автомобилен форум където работите са доста по-сериозни от тук , стига сме се занимавали с глупости мерси за сега утре ще напиша още една задача |
Има проблем, че липсват скоби!!! Lambar, и тук сме много сериозни, решаваме задачи и се опитваме да накараме хората да мислят.  |
|
|
 |
lambar Начинаещ

гласове: 8
|
Пуснато на: Thu May 21, 2009 10:30 pm Заглавие: |
|
|
съгласен съм , като питам нещо нормалното е да ми се отговори или не а не да плюете |
|
|
 |
Vladi_mnt Редовен
         гласове: 5
|
Пуснато на: Sat Jun 06, 2009 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Човече, на това твоето се казва "Ем грозно, ем нахално." . Какво като си админ и ЧЛЕН в автомобилен форум? Тук това няма никакво значение. Тук математиците, модераторите, администраторите и всички други съвестни потребители са готови да помагат с каквото могат на другите и помежду си, А НЕ ДА ИМ РЕШАВАТ ЗАДАЧИТЕ - ако в някой случай се е стигнало до това, то е защото човекът, които се нуждае от помощта се мъчи и опитва да се справи сам, т.е. ДА СЕ СТАРАЕ !!! Това не е форум за решаване на задачите от домашното, това е форум за осмислянето им. Защото ако тук се решаваха домашни, какъв щеше да е смисъла в това учителите да дават работа за вкъщи изобщо. Не е ли така?
И второ, ти изведнъж идваш и изтърсваш: "Решете ми задачата, за да си сверя". Поне тук, човече, поне тук бъди малко по-културен от изпълненото на всеки един от нас със обиди, ругатни и всякакви нецензурни думи ежедневие. Плюс това да не говорим, че трябва да се отнасяш с уважение към хората като Ганка Симеонова макар и не от това, че иска да ти помогне както на всеки един от нас и не обръща внимание на глупостите ти, за които другите сме седнали и те съдим, ами от уважение като към възрастен човек ( Простете ме, госпожо, тук използвам "възрастен" като синоним на "зрял" човек ). Поне това можеше да спазиш, ако има някаква минимална частица култура и уважение у теб...
И, за финал, напълно съм съгласен със Ники Каракехайов и вместо да ти давам минус като другите ( а и защото съм позитивен винаги ), ще дам плюсче на Ники и ако бях модератор, щях да направя същото. Кога ли хората като теб, lambar, ще разберат, че форуми от типа на Math10 не са за писане на домашните ( защото тогава те се обезсмислят ), а са за хора, които мислят или искат да се научат да мислят. Ние не бутаме колата, която може да се движи на самоход, просто я насочваме като кривне встрани, за да се върне обратно на пътя (дано да ми разбереш метафората, надявам се). |
|
|
 |
Vladi_mnt Редовен
         гласове: 5
|
Пуснато на: Sat Jun 06, 2009 1:06 pm Заглавие: |
|
|
| lambar написа: | съгласен съм , като питам нещо нормалното е да ми се отговори или не а не да плюете |
Когато се научиш да бъдеш културен и учтив ; когато разбереш, че трябва да свалиш малко достойнството и самочувствието си от небето; когато разбереш, че не трябва да бъдеш толкова нагъл и нахален, ТОГАВА И САМО ТОГАВА (НО САМО В ПРАВА ПОСОКА!! и моля участниците във форума да не ти обясняват какво казах току-що) ние ще бъдем снизходителни към теб и може да ти отговорим АКО ПОМОЛИШ
Толкова от мен засега... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|