| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lyn Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Aug 01, 2008 11:10 am Заглавие: |
|
|
Днес сутринта беше много по-спокойно от вчера и имаше по-малко хора.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Yankoff Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Aug 01, 2008 11:41 am Заглавие: |
|
|
| Aбе незнам колко спокойно е било, но вчера им беше изключително трудно да обслужат 30 човека за целия ден. И аз трябваше да кисна с 39 градуса температура там, докато се наканят да работят. Не мисля че това е нормално, при положение, че са определили само 6 дни за записване, за 2 от които изрично упоменават че няма да работят, защото са почивни. Дано поне за другите специалности са работили с по нормални темпове |
|
|
 |
Grimmjow Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Aug 01, 2008 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз в понеделник ще се записвам и се надявам да няма толкова чакане...но въпроса ми е друг.Някой беше споменал нещо за снимките(различен формат или нещо такова) та има ли такова нещо или просто снимки за паспорт  |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
    гласове: 3
|
Пуснато на: Fri Aug 01, 2008 3:41 pm Заглавие: |
|
|
| Grimmjow написа: | Ами аз в понеделник ще се записвам и се надявам да няма толкова чакане...но въпроса ми е друг.Някой беше споменал нещо за снимките(различен формат или нещо такова) та има ли такова нещо или просто снимки за паспорт  |
Снимкат не е проблем, аз питах - за лични документи снимка (3.5/4.5 е обикновено). А и вече се записах, така че инфото е 100% вярно  |
|
|
 |
dilyana Редовен

гласове: 9
|
Пуснато на: Sat Aug 02, 2008 5:35 pm Заглавие: |
|
|
О, колеги! Поздравления и от мен на всички приети.
А някой знае ли нещо за общежитията тази година, ще успеят ли да ни настанят всички провинциалистчета  |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Sat Aug 02, 2008 5:55 pm Заглавие: |
|
|
Дилянка, преди това
ЧЕСТИТО!
На теб  |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Sat Aug 02, 2008 6:06 pm Заглавие: |
|
|
Мерсииии  |
|
|
 |
ViRuS Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Aug 03, 2008 12:00 pm Заглавие: |
|
|
| Някой може ли да ми каже дали ако искам да се прехвърля арх. догодина ще мога да използвам оценката от математиката която искарах сега ? |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Sun Aug 03, 2008 12:11 pm Заглавие: |
|
|
| ViRuS написа: | | Някой може ли да ми каже дали ако искам да се прехвърля арх. догодина ще мога да използвам оценката от математиката която искарах сега ? |
Не, естествено ... Освен ако не говориш за матурата - нея можеш цял живот да си я ползваш
Някой знае ли какво се учи първата година за ахр.?  |
|
|
 |
inspiron Начинаещ

гласове: 2
|
|
|
 |
ViRuS Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Aug 03, 2008 2:38 pm Заглавие: |
|
|
| Сега съм приет ССС и вече си мисля дали ще мога да се прехвърля архитектура,дали ще имам време през семестрите да рисувам,така за упражнение щото съм зле ? |
|
|
 |
inspiron Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Aug 03, 2008 2:54 pm Заглавие: |
|
|
| ViRuS написа: | | Сега съм приет ССС и вече си мисля дали ще мога да се прехвърля архитектура,дали ще имам време през семестрите да рисувам,така за упражнение щото съм зле ? | не. както писах няколко поста по нагоре ССС е много трудна специалност и не мисля че ще ти остава време. но въпреки това не ти пречи да опиташ |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Sun Aug 03, 2008 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти! А уж аз се дразнех, че никой не оглежда сайтовете
| inspiron написа: | | ViRuS написа: | | Сега съм приет ССС и вече си мисля дали ще мога да се прехвърля архитектура,дали ще имам време през семестрите да рисувам,така за упражнение щото съм зле ? | не. както писах няколко поста по нагоре ССС е много трудна специалност и не мисля че ще ти остава време. но въпреки това не ти пречи да опиташ |
MatrixServer успя да се прехвърли на вътрешно от ССС на арх. Попитай го за формулата на успеха  |
|
|
 |
ViRuS Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Aug 04, 2008 6:31 pm Заглавие: |
|
|
MatrixServer,каква е формулата на успеха ??
Искам да питам и още нещо.Понеже съм сигурен че за кандидат-студентска математика няма да имам време,няма да мога да решавам такива задачи, но пък ми идва на акъла че в ССС се учи Висша математика,тя ще ми помогне ли някак си за изпита,щото така или иначе в края на семестрите ще имам изпит и по нея...? |
|
|
 |
MatrixServer Начинаещ
   гласове: 1
|
Пуснато на: Tue Aug 05, 2008 1:56 pm Заглавие: |
|
|
хахаха За формулата ли ПИ-ТА-ТЕ
Ми кво да ви кажа... тая формула я прилагах две години... Аз съм можеби един от малкото който си е взел всички изпитити за двете години ( без да съм късан) и да се прехвърля... За мен Рисуването не ми беше пречка аз.. с 4-6 урока.. и си възвръщах силата (да не звучи като реклама.. но просто и 3-те години изкарвам над 5.50 с по4ти минимални подготовки по рисуване... просто ми харесва да рисувам )
Така иначе .. не вишата математика може да ти помогне само ако си я научил много добре...ина4е аз математиките ги зимах малко на късмет.. ( Жокер :Помощ от Колега)
и така... Принципно след нова години ще тряя да отделяте вереме и за задачи .защото аз втория път отидах малко на прима виста и пак не стана.. с 3,20 мат. ми трябваха 40 стотни
Незнам комплексни са нещата ако случите на колеги .. да ви помагат.. ще ви от полза ..МОИТЕ БИВШИ ВЕЧЕ КОЛЕГИ СА СУПЕР .... ТАКА че ..
АКО ИМАТЕ ДРУГИ въпроси... питайте но ПАК КАЗВАМ колегите мно ме подкрепяха
между другото аз бях ТС не ССС .... малко е по-лесно... раликата е минимална... по-скоро разликата е в кофти преподавателите... |
|
|
 |
anikа Начинаещ
|
Пуснато на: Tue Aug 05, 2008 10:05 pm Заглавие: |
|
|
Честито на всички приети!
Моля споделете как сте се подготвяли за изпитите по рисуване. Струва ли си да се ходи на курсовете, които се провеждат в УАСГ? Ако не, тогава при кого? Колко време е необходимо за подготовка? |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 8:14 am Заглавие: |
|
|
| anik написа: | Честито на всички приети!
Моля споделете как сте се подготвяли за изпитите по рисуване. Струва ли си да се ходи на курсовете, които се провеждат в УАСГ? Ако не, тогава при кого? Колко време е необходимо за подготовка? |
Аз ходих на доста от курсовете дълги 6-7 дена в УАСГ, а от 11 клас рисувах при един местен художник, който подготвя кандидат-студенти. Лично я бях голямо дърво и все още съм, но покривам нормата Посещаването на курсовете в УАСГ мисля, че беше най-правилното нещо, което направих в подготовката си... А и беше много забавно да ставаш рано, за да се буташ и да влезнеш в стаята на Харалампиев
Браво за идеята да попиташ тук, защото тук има доста приети архитектура, които ще ти отговорят ! Хитро
Ако си от София можеш да си ходиш при тях всяка събота До обед е и сттура мисля, че 30 лева...
Смятам, че с достатачно мотивация можеш да се научиш за няколко месеца колкото и да си схванат/а (не се разбира нито от поста, нито от ника) да рисуваш правилно. Аз лично не смятах да уча в България и много много не си давах зор. Но нещата се променят и ми се наложи за по малко от 1 месец да науча как се прави цветна задача  |
|
|
 |
anikа Начинаещ
|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 10:02 am Заглавие: |
|
|
| Бих желала да науча има ли учебници (ръководства) за подготовка по рисуване (линейна перспектива, композиция, цветна задача). Цветната задача само от курсовете в УАСГ може ли да се научи? |
|
|
 |
Grimmjow Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 9:17 pm Заглавие: |
|
|
| dilyana написа: | О, колеги! Поздравления и от мен на всички приети.
А някой знае ли нещо за общежитията тази година, ще успеят ли да ни настанят всички провинциалистчета  |
Колеги сме, а хмм денят ми стана по - хубав
П.С абе трябваше ли да си оставяме дипломата в универститета?
аз като я дадох, жената я погледна и ми я върна,оправихме другите неща и тя ми каза честито.Пък сега като чета тя се пази в УАСГ...  |
|
|
 |
devonish Начинаещ
   гласове: 1
|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 9:53 pm Заглавие: |
|
|
| Някой знае ли, от къде да видя до кога е срока за подаване на документи за общежитията? |
|
|
 |
inspiron Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 9:57 pm Заглавие: |
|
|
| devonish написа: | | Някой знае ли, от къде да видя до кога е срока за подаване на документи за общежитията? | http://students.uacg.bg/bg/page/24 преди 10 септ. и всеки месец има нови класирания. разгледай сайта и ще разбереш всичко |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 10:07 am Заглавие: |
|
|
Преди 10-15 мин. излезна 2-ро класиране. Успех на всички и очаквам да се похвалите!!!  |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 11:32 am Заглавие: |
|
|
| Grimmjow написа: | П.С абе трябваше ли да си оставяме дипломата в универститета?
аз като я дадох, жената я погледна и ми я върна,оправихме другите неща и тя ми каза честито.Пък сега като чета тя се пази в УАСГ...  |
Дипломата си остава там при всички положения.. как може да не ти я вземат  |
|
|
 |
inspiron Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 11:34 am Заглавие: |
|
|
| нещо не са я харесали хаха |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Това сигурно е добра причина  |
|
|
 |
Grimmjow Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 12:31 pm Заглавие: |
|
|
упс... малка грешка... и дипломата ми са взели Явно са я харесали а това, което са ми върнали са някви други листи...както и да е
аа да кога е първият учебен ден  |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 12:33 pm Заглавие: |
|
|
хахаха
на 23 септември |
|
|
 |
kaisy_djeen Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 6:53 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък гледам, че балът за Архитектура тази година за момичетата е спаднал с 5 стотни.. чудя се коя се е отказала от най-яката (поне за мен) специалност в България.. |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Fri Aug 08, 2008 8:37 am Заглавие: |
|
|
Единствената смислена причина е да са я приели същото в чужбина  |
|
|
 |
Grimmjow Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Aug 08, 2008 9:06 am Заглавие: |
|
|
Не е задължително.Може просто да е искала да докаже на себе си, че може да влезе архитектура(и е успяла), а всъщност да чака второ класиране за корабоводене в ТУ-Варна Варианти бол  |
|
|
 |
|