| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Руси Колев Напреднал
    гласове: 3
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:11 am Заглавие: |
|
|
| MatrixServer написа: | Руси добра диплома  |
Благодаря, много платих за нея Като ми я връчваха имаше и касова бележка отзад, залепена с кламерче  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
  гласове: 13
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:13 am Заглавие: |
|
|
| Руси Колев написа: | | MatrixServer написа: | Руси добра диплома  |
Благодаря, много платих за нея Като ми я връчваха имаше и касова бележка отзад, залепена с кламерче  | Признавай колко чушки и домати даде на учителите за тия оценки  |
|
|
 |
MatrixServer Начинаещ
   гласове: 1
|
|
|
хахах нещо са те прецакали май с 4 стотни по ФИЗКУЛТУРА  |
|
|
 |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
|
|
| Руси Колев написа: | | MatrixServer написа: | Руси добра диплома  |
Благодаря, много платих за нея Като ми я връчваха имаше и касова бележка отзад, залепена с кламерче  |
Хахахахах,това ми хареса много.  |
|
|
 |
Charg3r Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:15 am Заглавие: |
|
|
Аааа....Руси, Руси
Аз не съм сигурен, че минималните балове от миналата година ще се запазят.
Много ми е интересно как са изчислявани оценките, понеже при 20т. формулката най често е: 2+ 0,2К , където К са точките.
Аз не съм писал нищичко по 3а. и 3в. и ако приема, че другите задачи са ми верни на 100% то би следвало да имам 16 от 20 точки. А оценката ми е 5,55 , което ме кара да мисля, че оценките от изпита са поиздути, тъй като при нормално оценяване отличниците от матурата биха могли да изместят кандидатсващите с конкурсен изпит.
На мен първо желание ми е ССС и не мога да твърдя, че съм приет на 1во класиране предвид оценките..........дипломата ми е 5,67 |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:16 am Заглавие: |
|
|
| MatrixServer написа: | хахах нещо са те прецакали май с 4 стотни по ФИЗКУЛТУРА  |
Не, аз в даскало имам само 6.00 (едва изкарвах 6-ца по бг и история, ама с многоооооо зор, а наркрая на матурата имам 5.98 по литература , явсно, че не трябва да се преписва на класни , а аз си бях купил едни на .. Милослава Стойкова - само 5-ци ми пишеше на нейните простотии даскалката )  |
|
|
 |
MatrixServer Начинаещ
|
|
|
Е Казвайте сега ще правим ли собтсвено класиране.. на мен лично не мисе чака.. така 4е... ако може някой да фръкне и да снима списаците. да ги конвернем в excel.. |
|
|
 |
jape Начинаещ

|
|
|
Руси браво!! Наистина отлично представяне, ти си вътре
След малко излизам и отивам да снимам списъците. |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:17 am Заглавие: |
|
|
Ами, мисля, че е редно да ги поиздуят. Иначе не е честно, за кандидатствалите с изпит..
Браво, на всички
Сега е време за купон и заслужена почивка... |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:18 am Заглавие: |
|
|
| Charg3r написа: | Аааа....Руси, Руси
Аз не съм сигурен, че минималните балове от миналата година ще се запазят.
Много ми е интересно как са изчислявани оценките, понеже при 20т. формулката най често е: 2+ 0,2К , където К са точките.
Аз не съм писал нищичко по 3а. и 3в. и ако приема, че другите задачи са ми верни на 100% то би следвало да имам 16 от 20 точки. А оценката ми е 5,55 , което ме кара да мисля, че оценките от изпита са поиздути, тъй като при нормално оценяване отличниците от матурата биха могли да изместят кандидатсващите с конкурсен изпит.
На мен първо желание ми е ССС и не мога да твърдя, че съм приет на 1во класиране предвид оценките..........дипломата ми е 5,67 |
Аз ви казах още в началото, че оценките над 5 по мат ще са преопладаващи, защото ще прецакат матурите, които бяха супер смешни. Аз очаквах доста по-ниска оценка по мат, а по рисуване нещо като това, което изкарах Абе, ще видим класирането.
Баловете за инж. спец. сигурно ще са си същите, защото местата са много повече (с 100 повече за ССС, ако не се лъжа), а оц. от мат. са надути. |
|
|
 |
MatrixServer Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:20 am Заглавие: |
|
|
аиде Jape... чакам.. бегай да ФОТОГРАФИРАШ |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:20 am Заглавие: |
|
|
| MatrixServer написа: | Е Казвайте сега ще правим ли собтсвено класиране.. на мен лично не мисе чака.. така 4е... ако може някой да фръкне и да снима списаците. да ги конвернем в excel.. |
Аз имам програма, която от снимка с добро качество, на която има текст, изкарва Word-ски файл с текста на снимката . Т.е. мога да помогна за мн бързо получаване на текст от снимка, ама ХУБАВА снимка Така че пишете ако има нещо (скайп: rusi211, ако не погледна форума) |
|
|
 |
MatrixServer Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:31 am Заглавие: |
|
|
хехехе ти си Хакер бе Руси хахха ти да не мислиш че аз нарака ще въвеждам всеки човек.. то с програма ще да е ама ще има обработка пак .. тайче ще има работа |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:36 am Заглавие: |
|
|
| MatrixServer написа: | хехехе ти си Хакер бе Руси хахха ти да не мислиш че аз нарака ще въвеждам всеки човек.. то с програма ще да е ама ще има обработка пак .. тайче ще има работа |
Просто споменавам да не би някой да реши да ги пише на ръка... А всъщност трябва да снимаме само рисуването и на хората с рисуване да видим оценките по мат , нали така? Абе, като се върне jape ще видим  |
|
|
 |
inspiron Начинаещ

гласове: 2
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:39 am Заглавие: |
|
|
ммм лично аз не бих се притеснявал ако бях на мястото на Руси. Бих казал само ЧЕСТИТО!!! за мен остава засега само надеждата. на математиката имам 5.05 заради тъпи грешки(не мн чудно за мен), но ме проваля дипломата. anyway бал за арх. - 24.23 стискайте ми палци  |
|
|
 |
MatrixServer Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 11:41 am Заглавие: |
|
|
м да аз мисля само архитектурата.. да прая.
за другите няма се занимавам.. аи тряя да писха VBR скрипт..за инйинерните и ще стане една... така че за арх..... взимаме всички да има 6 диплома и подреждаме
няма да е точно в този случай но ще е приблизително  |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 12:16 pm Заглавие: |
|
|
| inspiron написа: | ммм лично аз не бих се притеснявал ако бях на мястото на Руси. Бих казал само ЧЕСТИТО!!! за мен остава засега само надеждата. на математиката имам 5.05 заради тъпи грешки(не мн чудно за мен), но ме проваля дипломата. anyway бал за арх. - 24.23 стискайте ми палци  |
Ако си говорихме преди да излезнат резултатите, бих ти казал, че бала смятам, че ще падне доста, така че и твоя бал не е лош, но сега като си видях моя, мисля, че като цяло ще са завишени оценките и нз какво да мисля. Ще видим баловете на 30-ти как ще са, а също и ще разчитаме на знанията на MatrixServer да създаде нашо си класиране Ако ти трябва помощ за създаването на арх. класиране пиши ми на скайп, който горе написах. А създаване на класиране за инж. спец. ще е много неточно - едни от хората отиват арх. (предполага се с високи оц. по мат), друга част от най-високите мат. оценки може пък да не искат ССС, ами нещо др.. и за това смятам, че няма смисъл да се занимаваме с др. класирания освен архитектурното, където знаем, че ако някой го приемат той няма да се откаже и че там ще влезнат просто най-добрите по рисуване заедно с оц. по мат, но не знаем оценката от диплома - може да ги подредим с максимален бал 24( без оц. от диплома, а пък после всеки сам да преценя, дали ще отиде нагоре или надолу в зависимост от дипломата си).
Няма смисъл да добавяме 6 за диплома - по-добре без последната оценка да видим
Отивам да ям, че умирааам  |
|
|
 |
HoT_dReAm_F Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 12:18 pm Заглавие: :) |
|
|
Здравейте колеги И аз ще споделя с вас моите оценки :
математика -5.50
рисуване1- 5.40
рисуване2 -5.10
рисуване3 -5.10
диплома-5.76
бал 26,76 за архитектура (абе дано да падне 4е ако е 27...)
27,76 бал за ссс
)
стискам палци на всички!  |
|
|
 |
MatrixServer Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 12:20 pm Заглавие: |
|
|
М Руси ...мисля че е все тая... миналта година така ги бяха направили...
то после може да си ги подредиш както искаш в ексела.. така 4е.. 24 30.. кои както му хареса И АЗ ХАПВАМ |
|
|
 |
Grimmjow Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 12:52 pm Заглавие: |
|
|
Изпит математика : 5.72
Бал за инженерните специалности : 28.44
Надявам се ще успея за ССС, но ще видим
П.С бях в една зала с колежката от Ямбол, така че аз имах допълнително вдъхновение  |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 1:09 pm Заглавие: |
|
|
| MatrixServer написа: | М Руси ...мисля че е все тая... миналта година така ги бяха направили...
то после може да си ги подредиш както искаш в ексела.. така 4е.. 24 30.. кои както му хареса И АЗ ХАПВАМ |
Да, абсолютно е еднакво дали ще е 24 или 30 макса, ама добавянето на 6-ца е ненужно
| Grimmjow написа: | Изпит математика : 5.72
Бал за инженерните специалности : 28.44
Надявам се ще успея за ССС, но ще видим Smile
П.С бях в една зала с колежката от Ямбол, така че аз имах допълнително вдъхновение Wink |
Убеден съм, че си вътре с 28.44 (на мен ми е 28.4), все пак е адддски повече от мин. година! А що се отнася до колежката ... Купувай билет за Ямбол, стягай багажа и намери начин да и благодариш за вдъхновението (колко проститии ми идват да напиша, но нека никой не разбира, че съм идиот ).
П.П. Гледам, че си членувал "колежкаТА" - явно, че някъде е говорено за тази девойка - къде?  |
|
|
 |
Grimmjow Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 1:14 pm Заглавие: |
|
|
Става дума за Диляна, а пък аз както бях на първия ред, накрая ме заболя врата от толкова много обръщане назад  |
|
|
 |
MatrixServer Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 1:18 pm Заглавие: |
|
|
hahaha май е било забавно на твоя ИЗПИТ
имало е ОЧНИ справки с ..колежките  |
|
|
 |
MatrixServer Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Ехеееееееее ся ми съобщават... дано да нее то4но така АМА ..
К'ви са тия 200 6-ци е... ще трепя хора бе... кво е това чудо... мале ако ме прескчи минималния... ще режа Глави... |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 1:28 pm Заглавие: |
|
|
| MatrixServer написа: | Ехеееееееее ся ми съобщават... дано да нее то4но така АМА ..
К'ви са тия 200 6-ци е... ще трепя хора бе... кво е това чудо... мале ако ме прескчи минималния... ще режа Глави... |
Pо какво тези 200 6-ци? Рисуване или мат  |
|
|
 |
MatrixServer Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 1:36 pm Заглавие: |
|
|
Математика.. дано да не точно така... ебах мама му
Еи тоя пич jape дано да се сети да снима и входните данни .. да мога да добая и Дипломите и да ги сметнем точно ама а де... някой ако му има тела да му звънне и да му каже |
|
|
 |
inspiron Начинаещ

гласове: 2
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 1:49 pm Заглавие: |
|
|
| мм тези входни данни не се ли махат от таблото в ректората и на тяхно място залепят резултатите ? или аз нещо се бъркам... |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Fri Jul 25, 2008 1:58 pm Заглавие: |
|
|
| inspiron написа: | | мм тези входни данни не се ли махат от таблото в ректората и на тяхно място залепят резултатите ? или аз нещо се бъркам... |
И аз мисля, че е така.
Тръпна в очакване на снимчици от jape  |
|
|
 |
jape Начинаещ

|
|
|