| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Kremka Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Fri Jul 24, 2009 9:23 pm Заглавие: |
|
|
| Ам... в най-лошия случай ще съм 46-та в списъка от 1-во класиране(архитектура)... УРААА! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Nasko_ol Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Jul 24, 2009 9:50 pm Заглавие: |
|
|
| Мимче написа: | Някой успя ли да разбере, по коя формула са пресметнати оценките? Струва ми се, че е по миналогодишната  |
2 + (точките х 0,2) |
|
|
 |
vitoshev Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Jul 24, 2009 10:32 pm Заглавие: |
|
|
| Как разбрахте как ще се оценяват работите? И по списъците ли разбра, че ще влезнеш арх.? Някой ако е писал СССА да каже какво е положението, аз съм за там с 5.80. Не съм сигурен с колко ще приемат там, но бройките са наистина малко. Може и само с 6.00 да приемат, не се знае според мен. |
|
|
 |
112358-1,618-3,14 Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Jul 24, 2009 11:50 pm Заглавие: |
|
|
| altras написа: | Чувате ли се какви тъпотии приказвате ? Особено ge0rg1 и часта с езиковите ... Вземи да се замислиш над великата мисъл "Не подценявай противника!". Аз съм от МГ, но съм свидетел как от езикови гимназии излизат МНОГО силни кадри, дори и за УАСГ И няма значение че никога не са виждали математика, бях свидетел как за 1 година наваксаха за КСК. И съм убеден, че ще се реализират много по-добре от надутковци като теб... |
Не съм казал, че НЕ могат да се подготвят. ИЗОБЩО НЕ съм споменавал това - не знам откъде си правиш такива изводи, но са смешни. Аз говорех за това, че доста трудно ще ме настигнат по специалните предмети, които са над 16 на брой. Къде видя да пиша, че не могат да се подготвят. ВСЕКИ може да се подготви, но с различни усилия. Едни - по-лесничко, други - по-трудничко, но всеки може.
"И съм убеден, че ще се реализират много по-добре от надутковци като теб"
А дано да са по-добре от мен. Тогава ще имаме много преуспели милиардери (хаха в рамките на шегата.)
| altras написа: | Това пък беше най-голямата тъпня, която съм прочитал в този форум от много време насам! Ти изобщо социални контакти имаш ли ? Или по цял ден си учиш по великите ти специализирани предмети Поживей още малко, излизай навънка, вземи си някакво гадже от "другия фронт" и тогава изказвай мнение. Свръх - надарени има навсякъде, просто ти си мижетурка все още... Затова избягвай да изказваш такива изключително велики и мъдри мнения, дори и да си на 18 .... epic fail, begone! |
Пич - аз нямам много време за вкъщи, пък камо ли за учене, защото тренирам. Затова се радвам, че влязох в училище, в което има предмети, които просто разбирам от две приказки. Не че нямаше да се справя и с език (всъчност аз учих разширено език в 8 клас - като ЕГ), но просто нямам време.
"Ти изобщо социални контакти имаш ли ? Или по цял ден си учиш по великите ти специализирани предмети Поживей още малко, излизай навънка, вземи си някакво гадже от "другия фронт" и тогава изказвай мнение."
Най-вероятно имам ДОСТА повече контакти от теб. Гаджетата не се взимат (на теб особено ще ти е доста трудно да си вземеш) сладур. Ясно ми е, че не ги разбираш тези работи. ( ебавам те бе - не се връзвай, не пиши гневни отговори разбрал-недоразбрал пак )
"Свръх - надарени има навсякъде, просто ти си мижетурка все още... Затова избягвай да изказваш такива изключително велики и мъдри мнения, дори и да си на 18"
Всъщност ТИ не си ми разбрал изказванията (в най-горния цитат си пролича).А такива квалификации недей да даваш, особено след като си написал такава откровена глупост "Свръх - надарени има навсякъде". Свръхнадарените НЕ са навсякъде. Но ако ти се имаш за такъв - - и ми пишеш такива отговори НЕдоразбрал - ХАХАХАХАХХА.
"Поживей още малко, излизай навънка, вземи си някакво гадже от "другия фронт" и тогава изказвай мнение."
Забележи колко е часът - преди малко се прибрах, хапнах и седнах на PC-то. И днес рано си идвам. Излез ти се поразходи .
BTW - излизай понякога в парка да потичаш, за да поотслабнеш малко. Имам чувството, че доста често си пред PC-то... . (Аз всеки ден тичам и доста добре се отразява )
| Kremka написа: | | Много сте зле... Сигурна съм, обаче, че ако бяхте един срещу друг... никога нямаше да сте толкова отворени... Това тук е някакво избиване на комплекси! Какво се обяснявате за някакви глупости цели 100 коментара. Какво си хабите нервите за някакъв тъп форум! Пу, да му се не види! Темата въобще не се отнася за това. |
Всъщност ако наживо се видим и наистина е такъв тъп*к, какъвто е тук, и така ми говори, няма да чакам дълго и НЯМА да се обяснявам с думи... Аз съм много избухлив(когато ми говорят отворено и глупаво). Веднъж ще го тресна да падне на земята и след това ще ме гледа с респект и страх едновременно.
ПОЗДРАВ С ЯКА ПЕСНИЧКА (ЦЪКНИ ТУКаааа) |
|
|
 |
Ares Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 9:44 am Заглавие: |
|
|
ge0rg1, и каква ирония ще е, ако(изцяло хипотетично) не те приемат Един съвет, не се представяй за по-добър, умен и надарен от другите, защото, нали знаеш, може и да грешиш, все пак всички грешим. |
|
|
 |
r0sen4y Начинаещ
|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 11:20 am Заглавие: |
|
|
| Мисля, че оценяването е същото като миналогодишното със формулата, а не пои този начин точките*0.2 |
|
|
 |
sunshine Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 11:39 am Заглавие: |
|
|
Kremka, ti kak razbra, 4e si 46-ta v spisuka? Ima6 li nqkakva predstava kakuv 6te e minimalniqt bal?
Pi6i, ako znae6 ne6to..
Ina4e 4estito!
p.s pi6a ot tel i nz kak da go napravq na bg, sujalqvam. |
|
|
 |
ros4e Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 12:02 pm Заглавие: |
|
|
| като ходих да гледам резултатите, отпред имаше някакви хора, които обсъждаха, че мин.бал за момичета ще е м/у 26,5 и 27 |
|
|
 |
Kremka Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 12:21 pm Заглавие: |
|
|
sunshine, пратиха ми снимки на резултатите и седнах да броя хората с по-висок бал или равен на моя при диплома на всички 6,00 (тази информация вече я нямам) и се събраха 44 момичета с такъв бал. Да кажем, че съм пропуснала разни хора(допустима грешка), едва ли ще е повече от 5-6 броя. И така. Ако ми кажеш номера си мога да ти кажа дали си сред тези 44 момичета. По-нататък не съм си правила труда да преглеждам, защото ми изтекоха очите.  |
|
|
 |
Fantango Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 12:42 pm Заглавие: |
|
|
| Вижте някой има ли снимани оценките на момчетата? |
|
|
 |
r0sen4y Начинаещ
|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 12:58 pm Заглавие: |
|
|
| А някой може ли да ми каже как вървят оценките на момчетата. Някаква информация да имате за техния бал. |
|
|
 |
vitoshev Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 1:52 pm Заглавие: |
|
|
Кремке имаш ли ги още списъците? Ако са ти снимани всички, заедно с момчета и момичета за различните специалности, може да ги споделиш  |
|
|
 |
omnia Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 2:24 pm Заглавие: |
|
|
да,и аз ще се радвам ако ги споделиш  |
|
|
 |
Kremka Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 2:28 pm Заглавие: |
|
|
| Имам само момичетата. Да ги кача ли? |
|
|
 |
rosminch Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 2:41 pm Заглавие: |
|
|
| Kremka написа: | | Имам само момичетата. Да ги кача ли? |
Да, ако можеш. Това все пак е някаква информация. Благодарим предварително. |
|
|
 |
omnia Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 2:43 pm Заглавие: |
|
|
да моля  |
|
|
 |
v_st Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 3:26 pm Заглавие: |
|
|
| Kremka, хайде качи снимките. Всички чакаме. |
|
|
 |
petertc Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 4:08 pm Заглавие: |
|
|
| nqkoi znae li kolko dolu gore kandidata ima za arhitektura mom4eta? |
|
|
 |
Kremka Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 4:11 pm Заглавие: |
|
|
Ето. Извинете, бях навън.
Последната промяна е направена от Kremka на Sat Jul 25, 2009 4:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Kremka Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 4:13 pm Заглавие: |
|
|

Последната промяна е направена от Kremka на Sat Jul 25, 2009 4:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Kremka Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 4:15 pm Заглавие: |
|
|

Последната промяна е направена от Kremka на Sat Jul 25, 2009 4:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Kremka Начинаещ

|
|
|
 |
omnia Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 4:29 pm Заглавие: |
|
|
мерси много )) |
|
|
 |
omnia Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 4:33 pm Заглавие: |
|
|
обаче не мога да изтегля мат  |
|
|
 |
Kremka Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 4:35 pm Заглавие: |
|
|
Пробвай пак.
Проверих, не би трябвало да има проблем.  |
|
|
 |
NoThanks Гост
|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 4:40 pm Заглавие: |
|
|
Много девойки у тоя ВИАС,бре Тва като си затърся жена ше има да обикалям по строежите  |
|
|
 |
r0sen4y Начинаещ
|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 4:44 pm Заглавие: |
|
|
| Ако някой има възможност нека направи същото и с оценките на момчетата. Благодаря ви предварително. |
|
|
 |
petertc Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 4:55 pm Заглавие: |
|
|
според вас колко ще е бала на момчетата ,ако някой има възможност да снима и за нас  |
|
|
 |
ros4e Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 5:21 pm Заглавие: |
|
|
| за момчетата се говореше, че 24,8 или нещо такова ще е мин., не съм сигурна... бях заинтересована от темата за момичетата и не съм сигурна какво говореха и смятаха, но нещо такова помня, че споменаха |
|
|
 |
omnia Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 25, 2009 5:24 pm Заглавие: |
|
|
да да изтеглих го мерси и честито  |
|