Регистрирайте сеРегистрирайте се

Невероятен маниак на тема математика

Иди на страница 1, 2  Следваща

Форум за математика Форуми -> Представете се!
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Spider Iovkov
VIP

гласове: 129

МнениеПуснато на: Mon Jan 05, 2009 10:19 am    Заглавие: Невероятен маниак на тема математика

Име: Людмил Йовков
Възраст: 18, навърших ги скоро, на 25. ХІІ. 2008 г.; много обичам тази дата, Smile. Всичко го получавам удвоено, Smile
Интереси: Математиката за мен е на първо място, тя е моят живот, всеки ден се срещам с нея и всеки ден откривам, че е уникална и единствена по рода си. Също така много обичам да бягам. В родния ми град има една местност на няколко километра извън него, възползвам се, когато ми се отвори възможност, да се разходя там, да потичам и да подишам въздух от гората, Smile. Руският език също ми е страст, Very Happy. Смятам да продължа в СУ с математическа специалност
Любими дялове от математическата наука: Алгебра, планиметрия и стереометрия. Най-много харесвам алгебрата, от планиметрията ужасно ми допада подобието на фигурите, а стереометрията насочва обектива към елементи, невидими за окото, Smile. Въпреки че съм ЗП, се отдавам изцяло на математиката. Наваксвам постепенно материала, който е изхвърлен от първо равнище, и мисля, че се справям, Very Happy
Скайп: vladko.y.

Последната промяна е направена от Spider Iovkov на Wed Apr 15, 2009 11:28 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
mathinvalidnik
Фен на форума

Местожителство: Вкъщи
гласове: 20

МнениеПуснато на: Mon Jan 05, 2009 7:06 pm    Заглавие:

Евала за руския език......хубаво правиш,че учиш руски език!Според мен някой ден ще ти е от огоромна полза.... Confused Колко часа го учиш в седмицата Confused
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Tue Jan 06, 2009 8:39 am    Заглавие:

Аз мога да говоря и пиша прилично на руски, защото бях четири месеца в Москва. Не може в крайна сметка толкова време да си сред чужденци и да не понаучиш езика им, просто е невъзможно. И аз смятам, че някога нещата ще се извъртят и руският наистина ще ми е нужен, Very Happy .
Върнете се в началото
estoyanovvd
Фен на форума

Местожителство: Видин
гласове: 67

МнениеПуснато на: Tue Jan 06, 2009 12:08 pm    Заглавие:

Емо написа:
Аз мога да говоря и пиша прилично на руски, защото бях четири месеца в Москва. Не може в крайна сметка толкова време да си сред чужденци и да не понаучиш езика им, просто е невъзможно. И аз смятам, че някога нещата ще се извъртят и руският наистина ще ми е нужен, Very Happy .

Те нещата незнам дали ще се извъртят, но руският език си е вече много необходим в Западна Европа! И винаги е бил от помощ на тези, които го знаят, защото Съветската политика и Руската политика са едно нещо, а руската наука - съвсем друго!
Честит рожден ден, Коледа и Нова година на патерици!!! Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Tue Jan 06, 2009 12:32 pm    Заглавие:

Много благодаря! Very Happy
За мен руският език е важен, понеже по едно време мислех да уча в Москва в Государственный университет, но впоследствие се отказах и реших да съм в СУ поне за една година, Smile . Надявам се да ме приемат, пък после... дано последват благоприятни обстоятелства... Very Happy
Върнете се в началото
zaio
Редовен

гласове: 12

МнениеПуснато на: Tue Jan 06, 2009 7:04 pm    Заглавие:

Моят университет има програма за обмяна на студенти с различни европейски университети, предполагам, че и СУ имат такива програми.
Успех!
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Wed Jan 07, 2009 9:41 am    Заглавие:

Засега решението ми клони към Софийския, Smile . Аз този университет го харесвам открай време и винаги съм искал да уча там. Надявам се мечтата ми да се сбъдне, пък после, ако изведнъж нещата се променят, да продължа в друга страна...
Върнете се в началото
ObsCure
Фен на форума

Местожителство: Казанлък/Пловдив
гласове: 28

МнениеПуснато на: Fri Jan 16, 2009 9:57 pm    Заглавие:

Евала за амбицията и целеустремеността ти!И за любовта към математиката,разбира се Smile
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Wed Mar 04, 2009 5:54 pm    Заглавие:

Ако искаш да успееш в този живот, трябва сам да си проправиш пътя. За мен този път е пътят към СУ и към приложната математика. Идват изпити. Пожелавам късмет на всички, които ще ходят на 12 април на предварителния (в това число и аз)! Не го изпускайте, защото от всичките три изпита той може да е най-лесният, а такава възможност не бива да се пропилява, Very Happy . Смело напред (колкото и да ме е страх от тоя изпит, изобщо от каквито и да е изпити), Cool. И не на последно място – тренировки на мозъка! Ежедневни! Мозъкът не бива да се занемарява! Практиката е най-ефикасният учител.
Върнете се в началото
estoyanovvd
Фен на форума

Местожителство: Видин
гласове: 67

МнениеПуснато на: Wed Mar 04, 2009 9:53 pm    Заглавие:

Браво!!! Мъдрец!!! Така е. Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Wed Mar 04, 2009 10:13 pm    Заглавие:

Хехе, мерси за думите, Very Happy . Просто не съществува друг начин за успех освен всекидневното решаване на задачи. Не е полезен принципът да се решават много, много задачи в един ден и след това математическата дейност да бъде занемарена. Просто се губи тренинг, както има една дума. Нека всеки, който ще се явява на предварителния, да пише, Very Happy , ще се радвам да обсъдим всичко около него.
Върнете се в началото
Shanel_1990
Редовен

гласове: 21

МнениеПуснато на: Wed Mar 04, 2009 10:25 pm    Заглавие:

Напълно съм съгласна с теб,Емо. Решаването му е майката.
А иначе и аз съм се наточила за 12 април,пък ще видим какво ще излезе Smile
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Thu Mar 05, 2009 6:51 am    Заглавие:

Ей, късмет тогава, въпреки че много пъти досега ти го пожелавах, Very Happy . И пак споделяш мнението ми, Very Happy . Успех на всички, които ще се явяват на предварителния. Единственото, на което може да се разчита според мен, е това, какви знания притежаваш. Е, времето ще покаже..., Very Happy .
Върнете се в началото
ferry2
Напреднал

Местожителство: гр.Пловдив
гласове: 24

МнениеПуснато на: Thu Mar 05, 2009 9:26 am    Заглавие:

Пожелавам ви успех на изпита Cool !
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Thu Mar 05, 2009 7:50 pm    Заглавие:

Мерси. Да се надяваме, че на изпита ще се паднат някакви супер хубави задачи, Very Happy . Е, всичко зависи и от подготовката де, но малко късмет не е излишен, дори и минимална доза, Very Happy .
Върнете се в началото
me4oce
Начинаещ

Местожителство: kanZas

МнениеПуснато на: Thu Mar 05, 2009 10:24 pm    Заглавие:

Емо написа:
Мерси. Да се надяваме, че на изпита ще се паднат някакви супер хубави задачи, Very Happy . Е, всичко зависи и от подготовката де, но малко късмет не е излишен, дори и минимална доза, Very Happy .

Сядаш,решаваш 10 000 задачи,пишеш,пишеш,пишеш,плачеш,плачеш,плачеш докато не се подмокриш и си готов със изпита. Smile
Върнете се в началото
Is it black or white?
Напреднал

Местожителство: Силистра ПМГ
гласове: 32

МнениеПуснато на: Thu Mar 05, 2009 11:04 pm    Заглавие:

Да, 12 април идва, ще се видим на изпита момчета/момичета и макар че сте ми конкуренти ще пожелая, от сърце, успех на всички и най-вече на двете невероятни личности, с които скоро се надявам, че ще мога да се запозная - Емо (не се съмнявам, че ще си вземе изпита) и Шани (Диего Cool Laughing ), разбира се и на всички останали кандидатстващи пожелавам успех. Относно Емо - хип, хип, УРА, Емо, хип, хип, УРА, Емо - ти си върха момче, да го знаеш от мене, ти си максимума на фукнцията Very Happy
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Fri Mar 06, 2009 7:10 am    Заглавие:

Напоследък много взеха да ме хвалят откъм обяснения на разни задачи и откъм това, че главата ми все пак не е пълна само с бръмбари, Laughing . За мен тези оценки означават толкова много и благодаря на хората, които ми гласуват такива положителни мнения! Да, двама души със сигурност ми бяха говорили зад гърба и ме бяха нарекли професор, Laughing . Същите тези двама души (отново в разговор зад гърба ми) ме неракли и всезнайко, Laughing . Не, това ще ме убие, Laughing . Остава и лектор да ме нагласят, Laughing . Най-важното обаче е, че всичките тези хора оценяват стойността на знанията, Very Happy . В голяма степен този сайт ме направи човека, който днес всеки ден пише тук разни огромни мнения, Cool .
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

Местожителство: софия
гласове: 298

МнениеПуснато на: Sat Mar 07, 2009 4:07 pm    Заглавие:

Емо, на теб и всички кандидат- студенти пожелавам успех Very Happy
Ти го заслужаваш, не само защото си един от най- качествените хора, които познавам,,,
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Sat Mar 07, 2009 4:14 pm    Заглавие:

Благодаря, благодаря, Гани! Тези думи имат огромна стойност за мен и са като перли, Cool . И ти самата си перла, Cool . Ето и един поздрав за всички, които обичат музика от деветдесетте години: http://www.youtube.com/watch?v=9zzMs_4c5l4. И специално за Гани: http://www.youtube.com/watch?v=HGC003Xz3CY.
Върнете се в началото
Pinetop Smith
Фен на форума

Местожителство: Хасково
гласове: 87

МнениеПуснато на: Sat Mar 07, 2009 5:03 pm    Заглавие:

Успех и от мен, разбийте ги Wink
Върнете се в началото
zaio
Редовен

МнениеПуснато на: Sat Mar 07, 2009 6:07 pm    Заглавие:

Емо написа:
Благодаря, благодаря, Гани! Тези думи имат огромна стойност за мен и са като перли, Cool . И ти самата си перла, Cool . Ето и един поздрав за всички, които обичат музика от деветдесетте години: http://www.youtube.com/watch?v=9zzMs_4c5l4. И специално за Гани: http://www.youtube.com/watch?v=HGC003Xz3CY.

Не мисля, че е уместно да наричаш г-жа Симеонова "Гани" нито си й на годините, нито на образованието, нито на социалния статус. Аз съм й почти колежка (остава ми защитата и дипломирането) и не си позволявам така да фомилиарнича с нея, мисля, че ти имаш по-малко право да се обръщаш по този начин към нея Wink Exclamation
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

Местожителство: софия
гласове: 298

МнениеПуснато на: Sun Mar 08, 2009 12:14 pm    Заглавие:

zaio написа:
Емо написа:

Не мисля, че е уместно да наричаш г-жа Симеонова "Гани" нито си й на годините, нито на образованието, нито на социалния статус. Аз съм й почти колежка (остава ми защитата и дипломирането) и не си позволявам така да фомилиарнича с нея, мисля, че ти имаш по-малко право да се обръщаш по този начин към нея Wink Exclamation

За Емо аз съм Гани Very Happy
А Емо за мен е един страхотен приятел...
Върнете се в началото
_sssss
Фен на форума

гласове: 50

МнениеПуснато на: Sun Mar 08, 2009 2:25 pm    Заглавие:

А каква е мечтаната професия за теб? Smile

И един малко глупав въпрос, но ми направи впечатление - казваш се Людмил, защо nick-а ти е Емо?
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Sun Mar 08, 2009 2:28 pm    Заглавие:

Ами... може би някакъв научен работник и учител. Учителството за мен е нещо уникално, изливаш пред куп млади умове това, което знаеш, обясняваш, напътстваш, Smile . Това с ника е дълга история, Laughing , особено ако някой преди време ми вземеше скайпа. Тогава пък бях под друго име, Laughing , но то е, защото и баща ми използваше същия скайп.
Върнете се в началото
Shanel_1990
Редовен

гласове: 21

МнениеПуснато на: Tue Mar 10, 2009 3:05 pm    Заглавие:

Благодаря! И аз пожелавам на всички кандидат-студенти успех на предстоящите изпити!
Върнете се в началото
FuckYouAll
Редовен

гласове: 16

МнениеПуснато на: Tue Mar 10, 2009 7:00 pm    Заглавие:

Искам да ти кажа, че изпита е един фалш, пародия, просто формалност, която трябва да приемеш, за да минеш напред. Аз съм 7 клас, предстои ми и на мене Very Happy ,не точно като твоя де, но нещо такова.
Иначе руския е много готин и може да заминеш за Русия да учиш математика. До колкото съм чувал Руските математически школи излъчват едни от най-силните математици в света.
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Wed Mar 11, 2009 3:01 pm    Заглавие:

Да, те може и да излъчват, аз дори съм ходил в МГУ "Ломоносов", но проблемът е, че дипломата, която издават, не важи никъде. За нещастие е така, мен също ме е яд, аз много харесвам този град и би ми се искало да уча там, но в тази ситуация май е по-добре да остана тук.
Просто ми се завива свят, като се сетя че бях при това чудовище септември месец, Laughing , и то няколко пъти, просто за кеф и да се насладя на гледката. Аз много обичам да пътувам с метро, Laughing , неслучайно съм решил да ходя там, много време отнема да се движиш из тунелите, Laughing , докато стигнеш. Но пък е незабравимо да фотографираш университета, там има една площадка, наречена Смотревая. От нея виждаш огромна част от града, който е пресечен от река Москва. Реката е широка около трийсетина метра и по нея ежедневно се движат малки корабчета, превозващи туристи. Коритото на реката е оградено от двете страни от каменни стени, на места преминаващи в стълбички, за да можеш да слезеш колкото се може по-близо до водата. Аз веднъж направих малък гаф и замалко не паднах, Laughing . Ужасен спомен, Laughing .
А пък веднъж... за това като се сетя, и ме избива на смях, Laughing . Мястото, на което работех цяло лято, е далеч от метрото, до което трябваше да стигна, за да си отида вкъщи. Трябва да се хване един произволен тролей, който винаги спира на това метро, Киевская. Традицията обаче е такава, че този тролей (изобщо всички тролеи) се движи по едно голямо шосе, май беше с пет или шест платна. Но винаги тролеят, в който аз се возих, попадаше в задръстване. Просто отдясно, по посока на Киевская, беше ужас, много се чакаше, за да се пооправи движението. Странното е, че движението в другата посока, обратно към работата, нямаше пречки, беше напълно нормално. На мен ми беше писнало това задръстване и реших да отида пеша от работата до метро Киевская. Е, какво пък, някакви 5 километра, Laughing , чак ми стана мания да не чакам тролея и да ходя пеш до станцията. На картинката отдолу се вижда къде е Киевская, точно на кръга, свързващ всички линии, близо до червената линия. Аз живеех на Пражская, сивата линия. Много време ми отнемаше да стигна до работа, след седмица или две ми омръзна този маршрут, но поне като минавах покрай реката, се сещах за момента, когато едва не цамбурнах във водата, Laughing . Но беше от любопитство, Laughing .

Върнете се в началото
zaio
Редовен

МнениеПуснато на: Wed Apr 15, 2009 10:59 pm    Заглавие:

Люси, като ти дадох +-че те попитах, но да го направя и тък, за по-сигурно. Да страдаш от разтроение на личността?
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

МнениеПуснато на: Wed Apr 15, 2009 11:03 pm    Заглавие:

Даааа, Емо, Люси и Людмил, трима сме, Laughing .
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Представете се! Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You cannot attach files in this forum
Може да сваляте файлове от този форум
Copyright © 2005-2021 math10.com.