Математика

Правила(обновени на 11.05.2008)   Търсене   Потребители   Потребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
Не е нужно да се регистрирате!

Проблем на различни компютри

Създайте нова тема   Напишете отговор    Информатика Форуми -> Html / Xhtml / Css / Javascript / Ajax
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Thu Jul 05, 2012 9:24 pm    Заглавие: Проблем на различни компютри Отговорете с цитат

Здравейте ...Успях да направя първия си сайт. Ето го и него http://mufansite.host56.com/ . Бях много доволен, защото се получи добре, но като го отворих на 2 други компютъра, видях че (не знам точно как да го кажа) "резолюцията" е друга...Направо ужас. Например последният елемент на менюто е слязъл на нов ред и го е направил уникално грозен... На какво може да се дължи това... Не знам как ще ви се покаже на вас, но дано е разваленият вид за да може да ме посъветвате[/url]
Върнете се в началото
Реклама

Пуснато на:     Заглавие:

Върнете се в началото
admin
Site Admin

Местожителство: София(Варна)

МнениеПуснато на: Fri Jul 06, 2012 8:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

При мен изглежда идеално
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger ICQ Номер
Гост

МнениеПуснато на: Sun Jul 08, 2012 1:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

По-оправих го затова сигурно е добре.... Май проблемът беше че го направих на лаптоп с нестандартна резолюция....
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Информатика Форуми -> Html / Xhtml / Css / Javascript / Ajax Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You cannot attach files in this forum
Може да сваляте файлове от този форум
Copyright © 2007-2013 math10.com.   изработка на сайт