Не е нужно да се регистрирате!
Задача "Работа с едномерен масив"- Турбо паскал-СП
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
un_dj
|
Пуснато на: Thu Oct 08, 2009 12:40 pm Заглавие: Задача "Работа с едномерен масив"- Турбо паскал-СП |
|
|
Спешно ми трябва помощ за една задача по информатика на Паскал, ако някой знае как ще стане ще се радвам да помогне! ... ето я и задачата!
Даден е едномерен масив с "m" на брой реални числа.Всеки полжителен елемент на масива да се замени с произведението от стойността на елемента и неговия индекс, а всеки отрицателен елемнт да се замени с квадрата на индекса си.Да се разпечатат зададения и променения масив .Да се изброят ненулевите елемнти на променения масив,които се намират в интервал [-5;7] и да се пресметне тяхното произведение.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: |
|
|
|
|
|
|
 |
un_dj
|
|
|
 |
Vladi_mnt
|
Пуснато на: Fri Oct 09, 2009 7:15 am Заглавие: |
|
|
Ама ти нямаш Паскал, така ли да разбирам?
|
|
|
 |
un_dj
|
Пуснато на: Sat Oct 10, 2009 2:31 pm Заглавие: Задача "Работа с едномерен масив"- Турбо паскал |
|
|
| Vladi_mnt написа: | Ама ти нямаш Паскал, така ли да разбирам?  |
Имам паскал- Турбо Паскал ,а това решение е на free pascal 1.06 , та се чудя дали има разлика между тях?
|
|
|
 |
crashover
|
Пуснато на: Fri Oct 16, 2009 3:01 pm Заглавие: ПОМОЩ! |
|
|
Здравейте и аз имам проблем относно Турбо Паскал ако може някой да помогне и на мен мн ще съм благодарен!
това е задачата:
Да се състави и изпълни програма , която обработва едномерен масив с размер N ( в интервал от 1 до 50) , чийто стойности са в интервала от -60 до 60
програмата да извърши следните обработки на масива:
всеки положителен елемент на редицата да се замени с пройзведението от стойността на номера на максималния елемент и корена на стойнотта на минималния елемент.
|
|
|
 |
|
|
Можете да пускате нови теми Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|