Не е нужно да се регистрирате!
Задача на Паскал СПЕШНО !!!
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bwin
|
Пуснато на: Sat Jun 13, 2009 9:50 pm Заглавие: Задача на Паскал СПЕШНО !!! |
|
|
Ако някои може да помогне... тази задача ми зависи оценката за год. Благодаря предварително
Да се състави програма за създаване на файл с име РАЗПИСАНИЕ, състоящ се от 5 записа, като всеки запис съдържа информация за учебната ви програма през съответен ден от седмицата. При зададен ден от седмицата да се извежда учебната програма за деня. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: |
|
|
|
|
|
|
 |
Vladi_mnt
|
Пуснато на: Sun Jun 14, 2009 6:36 am Заглавие: |
|
|
| Съжалявам, но тук не мога да помогна, не защото ме мързи или не искам, ами не знам как да работя с файлове (тъкмо стигнах до този урок на Паскала и зпаочнах да уча Це пляс пляс) |
|
|
 |
ilkjhgfdsa
|
Пуснато на: Sat Dec 12, 2009 6:02 pm Заглавие: spasqvam te moje bi |
|
|
пич видях какво си написъл и доколкото разбрах трябва да се напише ден от седмицата и да ти покаже някаква програма и аз ре6их учебната програма
ето пример
program razpisanie;
uses wincrt;
var i:integer;
begin
write('napishi nqkoi den ot sedmicata');
read(i);
if i=1 then
writeln('i tuka pi6e6 ne6to si');
това означава че ако си написал i=1 ще ти излезе това коет си написал в скобите
а ако искаш да пишеш дните от седмицата с думи немога да ти кажа как ;(
дано съм ти помогнал
btw съм го написал така че да го разберат тези които са работили с програмата ако искаш по подробно и разбираш англииски виж от тук http://www.learn-programming.za.net/programming_pascal_learn03.html
това е от мен  |
|
|
 |
|
|
Можете да пускате нови теми Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|