Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pavelludiq Начинаещ
|
Пуснато на: Tue Jan 05, 2010 4:04 pm Заглавие: Помощни материали |
|
|
| Аз съм първи курс студент по информатика. Цял семестър си четох за С програмиране по време на лекциите по анализ, вместо да внимавам за кво ми говорят, но поне схванах динамичното заделяне на памет, въпреки че сега ще се пържа на изпита. Повечето материали в интернет са от типа "следвай тези магически инструкции за решаване на задачи и ще успееш", а такива на мен не ми трябват. Бих се радвал ако ми предложите добри материали с които наистина "да разбера" за какво става въпрос, вместо да се тренирам как да решавам задачи като компютър. Нямам много време да сортирам всички резултати от гугъл на качествени и боклуци, и ви моля да ми помогнете с това. Владея англииски и се справям с руския, така че се чувствайте свободни да ми предложите материали и на тези езици. Благодаря ви. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|