Регистрирайте се
06 Август, Класиране в СУ
Иди на страница Предишна 1, 2, 3, 4, 5, 6
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
complex Напреднал

гласове: 6
|
Пуснато на: Mon Dec 31, 2007 7:08 pm Заглавие: |
|
|
Има ли хубави момичета в ФМИ? Тази година ще кандидатствам и се чудя къде е по-добре в ТУ Немски факултет или СУ Информатика (защото там мисля, че ще успея да влезна). Бихте ли ми казали ващето мнение? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
savage309 Напреднал

гласове: 3
|
Пуснато на: Tue Jan 01, 2008 8:46 pm Заглавие: |
|
|
Ама има разбира се.
Ако искаш да станеш инженер ходи в ТУ .. ако ти се занимава с програмиране - ФМИ. Разгледай учебните планове на специалностите .. |
|
|
 |
complex Напреднал

|
Пуснато на: Wed Jan 02, 2008 10:13 pm Заглавие: |
|
|
savage309 дано не си ме излъгал за момичетата . Сега ще се напъна, за да успея да влезна в ФМИ. А между другото обмислям варианта за ТУ Немския факултет, защото знам доста добре немски и мисля, че ще успея да взема изпита по немски, а пък и ти дават диплома от Карлс Руе. |
|
|
 |
complex Напреднал

|
Пуснато на: Tue Jan 29, 2008 10:47 pm Заглавие: |
|
|
| Имам и друг въпрос. Работите ли докато учите, имам предвид за тези, които са редовно обучение. Ако работите къде, по колко часа и как успявате? |
|
|
 |
savage309 Напреднал

гласове: 3
|
Пуснато на: Tue Jan 29, 2008 10:49 pm Заглавие: |
|
|
| complex написа: | | Имам и друг въпрос. Работите ли докато учите, имам предвид за тези, които са редовно обучение. Ако работите къде, по колко часа и как успявате? |
Може да се работи, ама май не е много добре още от първи курс. Ако пък ще се занимаваш с нещо гледай да не е целодневно, ами нещо по гъвкаво (аз така правя ) |
|
|
 |
complex Напреднал

|
Пуснато на: Tue Jan 29, 2008 11:54 pm Заглавие: |
|
|
| Аз имах предвид за 4-6ч. не повече и предимно вечер или пък да работиш само събота и неделя. Знам, че по такъв начин може да се работи в M-tel в *88, в Мак Доналдс и други подобни. За това ми е интересно вие какви други алтернативи сте намерили. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|